kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 May 2012

wahh...16 beradik??

 
 
Hari ni nak story mory pasal adik beradik me! Percaya tak kalau me cakap adik beradik me nih ramai? 16 orang semuanya! Haha…ada yang tak percaya ke? Percaya atau tidak itulah kebenarannya. 16 adik beradik, seibu dan sebapa…no tiri-tiri okeh…
 
            Jom berkenalan dgn diorang :
1.   AMINAH (meninggal 11 years ago                 37           married anak 4
2.   ABDUL RAHMAN                                           35           married anak 2
3.   ABDUL KADIR                                                 33           married anak 3
4.   MUHD HILMI                                                  31           married anak 3
5.   KAMILAH                                                         29           married anak 2
6.   SUHAINI                                                           27           married anak 2
7.   ZAINUDDIN                                                     26
8.   NORHARIZA (it’s me!)                                     24           married anak 1
9.   MOHD NOOR                                                  22
10.   SITI NORAIDA                                               21
11.   ABDUL KHALIK                                             19
12.   SITI NORMAIESARAH                                 18
13.   MOHAMAD SYAHISAM                              16
14.   MUHAMMAD SYAHRUL                            14
15.   NURUL EMYLIANA                                      12
16.   MUHD AZRUL  AMIRUL HAFIZ (huh…panjang amat!)                      10

Percaya? Haa..mesti percaya la…tiada yang lebih benar, melainkan yang benar-benar belaka. Seronok adik beradik-ramai ni…nak tau kenapa?? tunggu ----->> entry akan datang okehh…
 

6 comments:

  1. wahhh..sronokny ad fmily besa..adik beradik sy 2 org je..mtk satu boleh?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok..haha..nak sorang ke meh ke rumah jom! hehehe...

      Delete
  2. untungla ada addik beradik ramai..4kali ganda dari adik beradik cik semut..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 kali ganda? haha byk beza kan?
      rezki kami....

      Delete
  3. Ramainya.....:) meriah kan? mummy adik beradik 6 org je..tu pon sorang dah ke syurga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah dan happening..haha...
      al-fatihah buat beliau...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...