kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 June 2012

3 pengomen setia

salam dears. dalam entry INI 
jaa dah janji kan nak letak 3 pengomen paling setia 
di bloglist. jom la tengok siapa mereka itu....

hazfeechic na  I  cik kay jue  I

beza sikit sahaja antara yang lain.
 sume nya sporting dan mesra!
 pada yang lain-lain jugak jaa nak ucap terima kasih
 sebab sudi datang ke jaakechik corner.
 walaupun entry tak seberapa harap korang tak jemu 
untuk singgah ke sini lagi. tengkiu ya!


25 comments:

  1. yang no 4 tu sape eh? hahaha.. beza satu jer.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....korn dikecualikan sbb dah ada dlm bloglist dah!

      Delete
  2. alamak..!name xde dlm snarai la :P
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe esok masih ada!
      try lagi len kali...

      Delete
  3. thanks jaa.. kena la saling support menyupport kan.

    cik na da try ayam rebus jaa, kebetulan arini ma xde so cik na kena masak. sedappp sgt. adik pun suka. huhu.. tq jaa. nnti ada resepi share lg ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh ye ke...wahh bangga ada org try..resepi tu...hehe...nanti ada resepi lain jaa share lagi.

      Delete
  4. ala.. pet xtersenarai :D haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cuba lagi len kali. esok kan masih ada!

      Delete
  5. best kan bila ada pengomen setia ni. susah nak jumpa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom le terjah mereka. mmg sporting dan mesra habis!

      Delete
  6. thanks jaa.. malu pula ckj.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo...awatnya nak malu. patut bangga laa....hehe

      Delete
  7. best tau , dpt rakan blogger ske dtg melawat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la follow diorang. diorang mesra tau. rajin jenjalan.

      Delete
  8. terima kasih sobat, saya terkesan sekali di sini, ternyata blog ini keren banget...penuh senyuman..hehehehe...
    terima kasih yah
    silahkan mampor ditunggu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi datang ke jaakechik corner...

      Delete
  9. sori bru smpat singgah.. agak bz dgn keje skrg, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpeee....utamakan pada kerja ok...itu sumber pndapatan kita.

      Delete
  10. untunglaaaaa ade pengomen setia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9noL4 pun apa kurang nya selalu jgk singgah dan komen sini... :)

      Delete
  11. bila masanya jadi pengomen setia ni. ekeke. jadi corot dah komen tu sbb org lain dah potong :P

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...