kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 June 2012

ben ashaari dalam NONA TV3 hari ni


jom ramai-ramai tengok rancangan NONA 2 petang nanti yer.... kita pakat tengok abg ben masuk tv lagi... kalo dulu masa dalam generasi y jaa tak sempat, hari ni nak tengok jugak! nak tengok qhaliff 'live'. comel jer dia kan.

pic curik dari abg ben.

untung blogger fofulor cam ni, ada jemputan ke event yang bagus, interview oleh tv, blogger sepenuh masa lak tu, mesti masyukk gile-gile kan? untung kan... jaa pun nak jadi cam abg ben lah satu hari nanti. (berangan lah ko jaa sampai puas). huk..huk...         
aii suka hangan-hangan mat jenin

kan best kalo kaya raya just ngan berblogging macam REDMUMMY tu... hehe... korang kenal dia tak? haha. jaa pun tak kenal jugak. cuma kenal melalui blog dia je la. kenal personal tu ohh jauh sama sekali tidak. RedMummy hebat. nuffnang dia memang lebat dia cash out tetiap bulan lagi. tak caya baca SINI dan SINI.

ni laa redmummy (pic curik lagi ni!)

eyyriqazz, cik epal, kak ina KL ni pon antara blogger otai yang jaa selalu baca entry blog diorang. pada yang belom penah terjah sila laa terjah sekarang. hehehe....bila la nak kaya raya cam diorang tu ek? (berangan lagi... berangan lagi...) sudah, sudah la berangan jaakechik oii.....anak dah uuk..ukk...nuuu... huhu.....



23 comments:

  1. Aloh , yana tak leh tengok:( Sebab sekolah petang sampai kul 6.30 ptg baru balik:'(

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tgk jgn x tgk...kot2 jaa pun ada blkng abg ben tu kan..mana lah tahu...hahahhaaa

      Delete
  3. baby pun nak tengok jugak nanti ni,
    hari ni takde g mana2 pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk jgn x tgk...kot2 jaa pun ada blkng abg ben tu kan..mana lah tahu...hahahhaaa

      Delete
  4. rasa mcm ada tgk iklan tu td.haha. tak dapat nak tengok nanti. tlg rakamkan ye.keh3x :P

    ReplyDelete
  5. berangan takpe jaa, br ada usaha. hekhekk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jaa berangan je rlebih chic na usaha x seiring sgt pon..ngeeee

      Delete
  6. moga2 impian kak jaa kechik ni tercapai lah . amin :)

    ReplyDelete
  7. tengok gak tadi...baru le dapat tgok muka wife en.ben..he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon 1st tgk yg real..siap bcakap ag tu..hehe

      Delete
  8. jauh lagi perjalanan nak dpt 12k tiap bulan. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrmm...ntah laa..nak dapt spuloh henggit pun makan tahun..usah kan 12k!

      Delete
  9. Ben & RM mmg sama hebat...ntah bila thn la leh jd mcm diorg. Td siang pun ada kwn blogger kita dlm Zamzarina AKW

    ReplyDelete
  10. wuuii , teya jarang singgah blog abg ben . dah terlambat tengok jam pukul 9.30 malam

    hehe . takpe berangan , mana tau angan2 jd kenyataan !

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...