kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 June 2012

castello junior?

salam untuk semua! korang penah tengok castello kan? bila sebut castello jer, mesti kita bayangkan hero yang kepala botak kan? fikri pun dah jadik castello jugak. jom tengok!


mula-mula fikri okeyy je.


aii tukang pegang, en.suami tukang mesin rambut

rambut fikri kan tak berape nak lurus, so, bila panjang tu memang serabai lah, lepas sikat kemas la kejap, tapi bila dah lama skit....hurmmm...burok! mesti korang kata aii ni tak sikat rambut anak kan?

errmmm....dia start duk paling kiri kanan dah...

pegang pun tak berapa nak lekat, buas!

tengok macam senang je kan? but not easy, not easy.....dia paling kanan, paling kiri. sibuk nak ambik mesin tu. mesin tu kan berbunyi.... zreee... zreee... zreee...oh dia pun apalagi opkos la nak amik.

rampas mesin pulak dah! " nak makan ni boleh abah? "

makin tak duk diam, maybe dah gatal dan miang kot

akhirnya setelah berhempas pulas en.suami duk layan budak tecik ni yang tak tau duk diam, akhirnya siap jugak! bila tengok dia botak....haisshhh..cam lucu le pulak. sebab dah lama tak tengok dia botak!

ni 1st time fikri di botakkan masa hari cukur jambul! masa ni umur fikri 2 minggu!

 
dan sekarang dia botak lagi, hehe, dia pun senyum jer, suka kot rambut dah tadak

saya dah mandi! ensem tak saya bila botak?

hahahahha...korang rasa baik ada rambut ke baik botak licin? hehe. sepupu sepapat dia datang semalam sume pakat terkejut. nampak macam bukan fikri aje! hehehe...tapi semalam dia susah nak tido tau. maybe sebab 'kepala ringan' kot?

36 comments:

  1. botak macam ni nampak kemas je..tak yah susah sikat rambut..hehe

    ReplyDelete
  2. comelllll. jimat mase sket nak bersiap. hehe.

    ReplyDelete
  3. botak lagi senang..tak yah sikat rambut kan..heee

    ReplyDelete
  4. haha.. kiut pe jaa. senang sket takyah sikat rambut. hehe.. :)

    ReplyDelete
  5. suka tengok gambar anak kak jaa. comel sangat. rasa nak cubit-2 ponn ada :D

    ReplyDelete
  6. Comelnya Fikri. Budak2 botak memang comel. hehe :D

    ReplyDelete
  7. suke suka ... comel la castello tuu ..

    ReplyDelete
  8. castello dah comel ! huhu
    nak cubit and culik boleh ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha...culik la..ai repot polis nanti you..hahahhaa...

      Delete
  9. yg choc oreo 6 ketul tu ke jaa? RM15. tgk kat page. dah update semalam. :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. hehehe...cer caliph pulak yg botak, jaa nak tgk kiut ke x kiut...ekekekkeehh

      Delete
  11. suka tengok baby botak, comey sangat =D

    ReplyDelete
  12. bila botak lagi teserlahla kelabuhan pipinya..cubet siket;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. adusss...sakit la untie..jgn la cubit!

      Delete
  13. comel la :) wlupn rambut dh hilang.. ekeke :D

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. fikri said : tengkiu untie! untie pon comeyy jugak!

      Delete
  15. dua2 okay, ade rmbut atau xde, dua2 okay... awww, tembamnyew pipi dy sis... nk cubit2 rsenyew... ^~^.. budak kecil memang susah nk potong rmbut, xmau duduk diam..samalah mcm anak buah sy.. kita yg penat akhirnya

    ReplyDelete
  16. Omeyyy nya diaa:) Hehehe ,

    *BLog akak ni berat sangat . Huhu . Blog sye lagi berat...:(

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...