kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 June 2012

coklat happy father's day

salam. kelmarin seharian tak buka blog. rasa tak tenteram je. rindu pun ada. hehe. pada yang datang singgah, komen dan follow. terima kasih ye semua. semalam jaa sibukk sikit kat umah parent ada buat majlis makan-makan. sempena HARI BAPA

 tepek pic sendiri siket..haha

riang gembira,bergolek bergelak sakan bila sefamily kami berkumpul! tak hengat nak online dah. bukan malas tapi tadak tenet sebenarnya...hihihi... P1 ada tapi tak boleh connect sebab dalam hutan semak skit kot...untuk entry pasal majlis kelmarin jaa akan update nanti ok. 

**********************************************************


sekarang jaa nak story pasal COKLAT! korang suka coklat tak?

happy father's day!

wahhh....cantik kan. comel sungguh. rasa takmo makan. rasa nak simpan aje dalam lemari...hahahaha.... korang terliur ke? meleleh dah air liur tu...sapu le sikit. tak cover line langsung! 

zoom sikit...kasi kamu jeles. hehehe....

silalah telan liur banyak-banyak yer....konfem ada yang jeles ni kan... muahahhaaa..... jaa order chocolate ni untuk hari bapa kelmarin ni. for my father, my hubby, and for my abang2 yang dah jadi bapa...hehe...romantik kan aii ni?

comel + sedap = kena order lagi ni!

beli untuk bapa, tapi berebut ngan ramai anak sedara, hahaha. kecoh bila ramai berebut kan coklat bermisai tebal berwarna kuning tu...bebudak tecik cakap. "nak mario! nak mario!" Aiyooo......camana nie......?? fening nak berebut kan benda yang satu tuh! special edition ada satu jer tuuuu....haisshhhh!

dua beranak ni antara calon yang bertanding berebut mario!

okeh...actually jaa order ni dari chic na. dia yang jual coklat tu. cantikan dia deko semua tu. kalo nak lagi gambar-gambar coklat menarik boleh ke FB  dia sini --->> cikNa's Coklat Heaven . aii gerenti korang akan jatuh chenta ngan rasa dia yang lemak manis tu....memang tak muak! rasa cam "nak lagi..nak lagi.." hehe....


p/s : ayah jaa pun makan tau...nak tengok dia makan...tunggu update terbaru ok... :)


30 comments:

  1. coklat muka lelaki tu kalau bagi kat ayah saya, memang sesuai sangat rasanya tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...bermisai tebal gak eh? ramai yg berebut yg encik bermisai kontot ni tau..hehe

      Delete
  2. haha.. lawak la jaa ni. yg mario tu konfem la ada satu je, br special. dah tu sape yg menang dpt mario tu? hihi.. tq jaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...pakat duk berebut mario. mario tu kan besar, coklat pon tebal sikett..btw mmg cantik menarik choc tu mmg gebomm laa chic na....bagi 5 bintang plus2 ...hahahahaaa....

      Delete
    2. boleh camtu. huhuhu..
      amboi siap plus2 lagi. :)

      Delete
  3. Sodappnyaaa , nak nak ! Ternganga saya tengok , melting pun ada. haha:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. opkos sedap dear..licin kena pulun!

      Delete
  5. meh amek coklat kat rumah dkna :0

    ReplyDelete
  6. Menarik nya coklat yg muka org tu. Hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html

    ReplyDelete
  7. wawawa. coklat chic naaaaa. comel. syg nak mkn. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...rasa syg sungguh nak mkn ni, nak bagi kat ank sedara pon...x bape nak ikhlas dah..hahahaaa..

      Delete
  8. Replies
    1. hikhik...jom la makan...ade lagi habuk dia ni..hikhik...

      Delete
  9. yatt tak prnh mkn ceklet cmni..sdap tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos sedap dia. dalam tu ada almond, ada marshmallow, (eh btul x eja ni) ada oreo jugak!

      Delete
  10. huhu sedapnyer.. dia biskut salut coklat ke ? memey da meleleh da air liur deh.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg besar tu ada oreo. yang kecik2 tu ada marshmallow, almond! best tau ckj

      Delete
  11. cokelat tuu comel sangat .
    and tahu sangat rasa nye sangat sedap .
    mohon di - post 5 . huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pos camana dah habis dah..haha...2 minit licin kena pulun!

      Delete
  12. selamat hari bapaa !
    Ha , teya tau coklat ChicNa .. :P
    sangat comel

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...