kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 June 2012

CONTEST APAKAH? : TEKA DUIT TABUNG

 nak join klik banner okeh

salam. jaa join contest APAKAH? pulak! gara-gara si korn tu yang beriya-iya nak tag jaa. okeh jaa sahut cabaran. jaa pon nak join sekarang lah! dalam entry INI korn cakap kalo jaa menang dia nak 5 hinggit! nak beli nasi sebab 5 hari dah tak makan! hahhaa....(sedikit penipuan disitu)


wahai duit....berapa jumlah kamu hah? 

okehh..korang tengok gambar duit tu? haa...si APAKAH nak kita teka jumlah tu bape hinggit? sekiranya betul kita akan dapat duit tau. kalo si korn tu mimpi no.4, pastu bila dia pusing2 jadi jumlah RM432.40 (huh..cam tak logik salah aje!).  jaa pulak nak teka sekarang! jaa rasaaa.......

RM  160.00


hahahah...harap betul la tu ek...naik juling mata duk kira congak duit tuh! alaaa...kalo tak betul pun kira betul je la ekk syahir.. sian si korn tu haa...nak 5 hinggit! hihiihihihi..... fuhhh...jaa menang!! 

jaa nak tag :


6 comments:

  1. Thanks A Lot sudi join =)

    senarai peserta telah diupdate dan akan diupdate lagi dari masa ke semasa..kalau rajin jemput lah BW sesama peserta..hehehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome bebeh!
      hope yang i teka tu betul!

      Delete
  2. waa.. bnyk dduit.. bgi pet sikit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo jaa menang boleh la kongsi nanti hehe..

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...