kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 June 2012

esok jaa buat GA....nak join tak?


 ~  ASSALAMUALAIKUM  ~

hai, salam sayang untuk semua pengunjung jaakechik corner. hari ni jaa tak kerja. so, boleh rilex-rilex sepanjang hari. best memang bessttt....kan syok kalo hari-hari adalah hari cuti....hoho... (tak berasap la dapur ko kiah!)

by the way tengkiu  ya pada semua pengunjung dan followers jaakechik corner. walaupun baru bertapak selama 4 bulan dalam blogging. alhamdulillah korang sangat sporting belaka! tanpa korang takdo nyo jaakechik corner ni meriah cenggini ni haaa...

dalam entry INI kelmarin jaa ado bagitau nak buat GIVEAWAY kan? so, sekarang sponsor pun dah hado, alhamdulillah sekali lagi ramai yang pakat sokong dan nak sponsor. tapi...jaa hanya mahu 3 sponsor sahaja. kerana tak mahu membebankan para peserta. hope yang mana tak terpilih jangan kecil hati next time giliran kamu ok.

dalam ramai-ramai tu jaa pilih jugak 4 orang sponsor. terima kasih tak terhingga jaa ucap yerkk untuk korang, jaa harap giveaway yang jaa akan adakan ESOK akan mendapat sambutan dari semua! peace to u'olls. Happy blogging! ni la para sponsor tuu :

oopet   ,   farah.fauzi   ,   farain   ,   cikmai


 TERIMA KASIH DAUN KELADI



psstt : jangan lupa join esok ya!



30 comments:

  1. Alhamdulillah terpilih :) thanks kak Jaa .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. welcome. btw tq sudi sponsor...

      Delete
  2. insyaAllah.. hrp2 tempoh GA x terlalu singkat, bole amik masa nk join ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama lagi ni caliph...kalo sempat join ok..

      Delete
  3. salam kenal,

    buat GA yang senang2 jerk tau.. hehe

    ReplyDelete
  4. la esok ke jaa?klu hjung bulan leh la jadik seponsor :)

    ReplyDelete
  5. suka suka suka...pasti JOIN...kalu ada rezeki xke mna kan...hihi ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... rezki yg ada kita pakat share. sharing is caring , right?

      Delete
  6. ehee..thanks kak :) farah okey jee.. ^_^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. btw tengkiu ya sudi sponsor.

      Delete
  7. salam..
    maaf mengganggu hehehe
    jom luangkan masa anda menyertai GA ohsem nie..
    hadiah sungguh lumayan..
    ape lagi jom jom jom

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

    ReplyDelete
  8. wahwahhh. ade nak buat GA ehhh. best hadiah tu. ;)

    ReplyDelete
  9. Wuahh ! Senang nya , just follow , haha . pemenang dikira macam mana neyy ?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe random.org, maybe top referrer, maybe unik entry..hehhehee....

      Delete
  10. ok nak join. cepatla esok. :)

    ReplyDelete
  11. salam , saya nak tanye ,akak da masukkan topup untuk peserta ga tu ye :) . just untuk kepastian . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi nmbor fon dia nanti sy topup. kamu belom beritahu lagi.

      Delete
  12. wah! dah buat ga dah ye. hehe. good luck :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...