kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 June 2012

exersice during pregnant

" SHARING IS CARING "

ada ibu mengandung tak kat sini?
kalau ada, sila lah tengok gambar dibawah ya. 
basic exersice semasa mengandung
hope info ini dapat membantu para ibu.
 
" sharing is caring! "

sumber : facebook

10 comments:

  1. wahhh interesting.tp gebot leh wat lg.ehehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA...nanti mgandung praktis eh..

      Delete
  2. cepatla pregnant lagi..eh tetiba..hehhe
    thanks sharing yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehehe.. jaa pon teringin nak peknen semula nie..hehe...

      Delete
  3. ok nanti pregnant boleh buat. hikkk.. :)

    ReplyDelete
  4. pet tumpang baca :D haha.. good2 :D

    ReplyDelete
  5. exercise masa pregnant pun penting kan..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...