kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 June 2012

GA yang best bulan ini !! must JOIN !!

hello.....hello...korang hari ni sihat  tak?? hari ni jaa tak mo citer pasal anak, or anything! hari ni jaa nak support rakan blogger untuk join Giveaway dan Segmen aja! perasan tak korang hari ni jaa tak update citer terbaru?

kalau malas update, join le GA okeh!

Ek eleh. mana la korang perasan kan? blog jaa ni tak femes pun untuk korang terjah! tapi malam ni kalau ada yang singgah ke sini, jaa nak bagitahu korang ni yang nak share pasal GA yang jaa join tu. kat bawah ni antara yang jaa join :

nak hadiah BEST, LOMO dan TIP TOP join ini :


 





ini pulak segmen yang jaa jadik sponsor! ----->> KLIK SINI

" okehh...tunggu apa lagi jom laaa join sekarang "


nota kaki :
bila orang buat GA atau segmen, kita join laa
nanti bila kita buat, orang pulak tak support kita, baru tahu!

4 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...