kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 June 2012

Jaakechik mencari sponsor




<<<   TAWARAN DI TUTUP    >>>


*Sticky post 24 jam *  (sehingga ada sponsor)
jaa nak buat GA tak lama lagi…jaa mencari 2 orang sponsor duit tunai RM25 dan seorang sponsor header atau banner untuk 3 pemenang. Berminat tak?

*  Sponsor RM25 (3 hari sebelom GA tamat)
*  Jaa akan suruh peserta follow kamu.
*  hadiah GA jaa akan beli 5 helai shawl dan 5 keping topup RM5. tunai RM30.
*  jumlah yang lain jaa akan tambah

34 comments:

  1. nice post..
    singgah blog sy, mari saling follow agar terjalin silaturahmi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tengkiu singgah sini. nak suruh follow , follow ler kitew dulu..hukhuk...

      Delete
  2. hee~~ mcm bermint jee..err.. kalau farah nk sponsor banner bole? tp.. farah baru jee try buat banner nie.. idea tak bnyk.. cube tgk banner farah kat blog farah..okey tak klu mcm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. banner pon ok la dear...hehe...jaa setuju amik kamu ni okeh..kalo tambah jadik 5 boley ka...hahaha....( xboley xpa , x paksa)ekekekee.... btw tengkiu ya!

      Delete
  3. wooff2 waa cam berminat lah..kekkekeke ermm tp tak reti buad banner la syg, kalau sponsor rm25 tu bole kott ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley tu mmg boley tapi x dpt nk contact kamu la dear. so, dah terlambat skit laa...btw tengkiu support ya! next GA plak ye.

      Delete
  4. skrg ni musim org cari sponsor kn, hikk..

    smoga ketemu sponsor yg bkualiti tggi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu support ya caliph. nanti bila jaa dah bt jgn lupa join tau!

      Delete
  5. kalaulah cik na reti buat banner tu, dah jd sponsor dah. hehe.. nak join GA jaa lah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu cikna for support! hehhee....

      Delete
  6. hmm macam nak sponsor, tapi sponsor hape ea? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu for support ye. sponsor dah cukup. so tawaran ditutup..hehehhee...

      Delete
  7. hehe , teya pkir2 teya tak dak duit dan tak reti buat banner hihi . semuga kak jaa jumpa sponsor yg dpt membantu ! Chaiyokk kak jaa ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok teya...hehe. btw tengkiu for support ya... :)

      Delete
  8. jaa , kalau mai mahu sponsor duit tunai rm25 tu , nanti mau bagi mcm mana? bank in ke? mai cuma ada bank islam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh jaa konfem amik kamu ni dear. bagi je la ngan apa cara, bank in ke topup ke..hehe...btw tqvm!

      Delete
  9. Boleh sponser 3 header untuk pemenang..ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh jaa setuju amik kamu ni dear. tengkiu ya!

      pssst2x : kalo nak tambah lagi 2 boleh ka? hahaha... tak bleh tak mengapa...3 pon ok... :)

      Delete
  10. salam kak? Mai tak dapat pun pm dari akak tu?

    ReplyDelete
  11. nk sponsor shawl gypsy 2 helai blh? =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory dear. sy mencari sponsor tunai. btw tengkiu for support. next GA ya!

      Delete
  12. wah sponser...
    xde duit akak..
    tlog sokong je la
    :caiyok

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu for support hehehe..nanti jgn lupa join tau!

      Delete
  13. Singgah n follow.
    Dah ada ke sponsernye?kalau nak lg juz buzz me ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa dah follow kamu jgk dear. btw tengkiu ya. sponsor da cukup. next GA pulak ya.

      Delete
  14. wah.. tahniah dah berjaya dapat sponsor.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dah cukup dah....tengkiu ckj... nanti jgn lupa join tau

      Delete
  15. haha.. pet xperasan post nh.. tp perasan jejak jaa ja :D

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. hehehe... tawaran ditutup sudah...hehe

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...