kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 June 2012

jom beli contact lens!

salam sayang untuk semua!
anda sekarang berada di zon jaakechik lensshop
jemput cuci mata yer...kalo berminat tinggalkan komen ok

pre-order contact lens :
foxy series 16mm
plum series 16mm

AF

RM30/ 1pair.
included postage RM36.
1-5 pair postage RM6 sahaja.


contact lens ready stok :
king black 16mm

p/s : berminat untuk buat bisnes lens? just p/m di facebook ok!
nak lebih design tengok di --> jaakechik lensshop


25 comments:

  1. nak contact lens kak jaaa ! tapi tak de ke yang 14mm punya ?

    ReplyDelete
  2. teringin nak pkai c.lens balik tp mata ni sensitif pula...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. takpe.. kalo sensitif baik jgn try..nati alergik pulak

      Delete
  3. mata ok lagi. takut lak nak pakai contact lens. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  4. wah... ckj takut nak pakai lens..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut jaa pun mula2 gitu jgk,,tapi lama2 oke laa

      Delete
  5. tringin nk pakai kak..tp takut..hee..:)

    ReplyDelete
  6. cantiknyer...tapi takutla nak pakai...huhu

    ReplyDelete
  7. part ni adik ipar sy mmg expert ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dia tokey..boley mintak murah kan?

      Delete
  8. Replies
    1. awal thun ni bru start..hehe... biasa jual kt area umah jer.. ni try jual dlm blog pulak..

      Delete
  9. Hi kak , hehe. Sudi x jadi sponsor giveaway kawan saya? ni link dia --> http://niaruslanstories.blogspot.com/ , http://inibelogshahzatulshazleena.blogspot.com/

    Hehe. sorry ye. xda kaitan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa dia tak mintak sendiri? hunhuhuu

      Delete
  10. ni tahun 2012, skrg dah 2014, MASIH ada lagi ke tak??

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...