kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 June 2012

" Jom sertai Giveaway Askrie Hishamuddin "


salam sayang untuk semua!
even GA jaa sendiri pon masih berlangsung tapi jaa 
nak jugak join GA Askrie Hishamuddin  ni..hehe...
hadiah GA ni adalah sebuah mug
limited edition sumbangan Wakasilu Giftshop.

 Cara-cara menyertai :

2. Tulis entri " Jom sertai Giveaway Askrie Hishamuddin "
3. letakkan gambar korang untuk diabadikan dekat mug tersebut.  
(kalo anda menang, gambar tu akan di abadikan di mug itu!) 
4. Backlinkkan blog Askrie Hishamuddin dalam entri tersebut
pemilihan pemenang : berdasarkan gambar yang paling menarik dan terbaik! 
 TARIKH TUTUP : 7 JULY 2012
nak join sila klik --> SINI
okeyy sekarang jaa nak letak gambar ini  :
comel tak? ohsem tak? ekeke.. ori tanpa edit nie.. hope i win!
kalo menang boleh wat gift anniversary ogos nie.
p/s : gambar masa ke Songkla Thailand, sama macam di header!
 

2 comments:

  1. ohhhsemmmm.. good luck jaa! ;)

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH :) TERUSKAN MEMBACA BLOG ASKRIE HISHAMUDDIN :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...