kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 June 2012

keretaku diconteng!

salam untuk semua!
tengkiu singgah sini...sihat ke hari nie...??

nak balik keje kelmarin terkejut beruk tengok kete! abis comot-comot kena conteng! hrrmm.... kete jaa bukan kena conteng di body ke, bercalar ke hape! tapi...kena conteng di atas bonet belakang dek jari yang nakal! so nottti! tau la kete kita ni lama tak berbasuh! setahun duk simpan debu jalanan! muahahhahaaaa....

bertulisan siam pulak tuu! abaikan debu yang selori itu!
sape la yang gatal tangan sangat tuh! menci arr...

kete jaa memang lama tak berbasuh sebenarnya! haha. bukan setakat boleh di conteng. nak melukis pon boleh!! dek kerana debu yang bertimbun tuh! tak nampak rupe kete dahhhhh..... hhuhuhu... tadak masa nak hantar gi car wash, nak basuh sendiri hrmm... lagi laa aii tadak masa! ekekekee..alasan!

p/s : ape dia tulis eh? maybe cam ni kan --> "kotornya kete you!" haishh malu aii!



30 comments:

  1. haha. ni kete ke ape ni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. siap boleh tulis lagi tu. ;)

      Delete
    2. gatal tgn x btempat. gitu lah jadinya

      Delete
  2. wahhh ganasnyeee kereta jaa :O maybe orang tu tawarkan pkhidmatan car wash free kott

    ReplyDelete
  3. Salahkan udara yg kotor sekarang ni..hihi

    ReplyDelete
  4. hahha , kelakar la kak jaa ...!
    tu la .. dia nak suruh kak jaa basuh kete bg berkilat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehee..dia sindir aii la tu kan?

      Delete
  5. hahhaah..tebal nya habuk......itu tnda2 nk suh basuh la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...10kg ada la kot berat debu tuh...

      Delete
  6. tudia.. mmg power la.. siap tulis2..

    "jaa.. ty bgi chance menulis" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandai pet terjemah ek! hehehhee

      Delete
    2. haha.. dulu mimpi blaja bahasa nh :D

      p/s : nk pegang takhta pengomen setia first :D

      Delete
    3. hahahha..pet nk lawan chic na ek?

      Delete
  7. debu2 tu dah boleh kumpul & jual dh tu.

    cikna rasa dia tulis 'tolong cuci kereta anda'. hihihi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahaa. pandai chic na ni eh.... mmg bertimbun. kalo jual kat chic na agak2 berapa chic na nak byr? ekekekekee...

      Delete
  8. saya tag jaakechik untuk contest ni http://mizzsninie.blogspot.com/2012/05/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tag jaa. jaa dh join GA tu lama dah.hehe.

      Delete
  9. diorg tulis.. "kami pun bW kt sini" ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...org thai pon pndai nak bw eh?

      Delete
  10. haha..takpe..sama je dengan kereta saya tu,...debu berkepuk-kepuk..cuma kereta saya putih..so, tak nampak debunya..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kete jaa hihau pekat. tu yg mudah nampak !

      Delete
  11. haha, 3 inci tu tebal debu tu :D

    ReplyDelete
  12. Ala biasa la kan org bz cam Jaa ni mmg keta kena bg berdebu sb nk habaq kat org kata Jaa ni bz sgt kan... Org tu cuma nk tunjukkan hasil kreatif tangan dia saja tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn bz ngn keje...bz ngn pyakit malas! muahahaha...

      Delete
  13. haha kasi cuci la!
    area rumah iqa lagi dasyat,
    main gores terus -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... nasib baik jaa kena conteng je

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...