kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 June 2012

lomo wave by miraa hussin AND amer corner

 

jaa join GA lagi
hehhehe...jaa pon nak jugak LOMO tu
harap sangat boley menang kali nie...hehehehe
kalo korang pun nak LOMO free jom la join jugak
nak join klik banner atas tu okeh










* HADIAH *
  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
  • 1 lucky winner = RM10 topup
  • 1 lucky winner = RM5 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup









selamat men'join'kan diri okeh !


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...