kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 June 2012

lunch bersama pengarah AADK kelantan

wahh..tajuk gempak sungguh. macam la kawan sepermainan ngan pengarah. uik..hikk. tapi memang betul, semalam jaa lunch bersama pengarah. haha. jangan jealous! siap makan semeja lagi you...tak caya jom tengok.

 tu laa pengarah AADK kelantan. pn.suriani mustapha bersama driver.

kitorang gi kenduri kawin staff aadk tumpat sebenarnya ni. haha. tertipu...kan? tapi yang makan semeja tu betul la. alkisahnya gini, geng ofis kami datang merempat berempat, pastu bila parking keta, pengarah pun sampai jugak. 

 dari kanan : wan, en.zul (ketua unit), dan badiuzaman

pengarah datang dua buah keta dengan pegawai-pegawai lain. tapi yang sebuah lagi kena cium bontot dek orang lain pulak, so, terpaksa la diorang tu sampai lambat skit sebab settlekan report and etc. etc.

 
 yang tengah tu pulak pengantin nya! HAZWAN. staf aadk tumpat.

alang-alang pengarah hanya berdua, kami di ajak bos untuk duduk semeja ngn Pn. Pengarah! huh! gabra jer rasa. maklum lah kita ni kelas cap ayam jer, rasa tak sesuai sungguh untuk makan semeja. huhu.


tapi pn. pengarah sporting giler! baik dan tak sombong. tapi jaa ni rasa makan pun tak lalu tak kenyang. nak cubit ikan siakap kat atas meja pun tu pun aii segan you.... adoiii.... nerbes!


walhal, memang selalu jumpa jugak di mana-mana event, cuma tak penah duk semeja je. lepas makan pn pengarah panggil jaa nak bergambar. tapi aii malu-malu kucing. biar pun dalam hati.... nak jugak..nak jugak... hahahahaa.....takpe ai jadik mamarazzi je la a.k.a photograper! that's why my pic tadak. grrr...

pengantin bersama Hj. Hashim (pegawai aadk tumpat jugak)


next week, jaa akan jumpa pengarah jugak untuk nak sign surat kebenaran sambung pjj di usm. yahooo... tak sabar nak melayang ke PENANG. sape duk penang?? boleh tumpang tido tak satu malam tak? hehe...


6 comments:

  1. ooo ja keja aadk ye. rajinnya nak sambung blaja. waaa nak ikut p penang. bestla hari2 makan kari. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp...jaa keje aadk. malas jgk nak sambung tp demi untuk masa depan. kena jugak la. x boleh tidak!

      Delete
  2. wah taniah , smbg belajar bleh naek pangkat ..

    ReplyDelete
  3. salam..hai wak..sy bru dpt interview ni..pen pgawai aadk pd 18/12/12 ni.kt kelantan..ada tips?

    ReplyDelete
  4. wah bestnya nak sambung blaja..

    Mj ada d penang..

    jaa, maaf la ye ciksu baru mai singgah.sbb bercuti.ni dok pulun blas jejak yang bertimbun

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...