kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 June 2012

makan gulai lagi...


salam untuk semua! last saturday gi kenduri kawin sepupu belah en.suami. nasib baik hari tu tak keje kalo tak memang en.suami je la yang peginya. gara-gara banyak majlis kenduri. cuti dah banyak terguna minggu ni.

sebelah jaa tu kak ipar, k.long dan syafiza

my MIL opkos le ada, sebelah tu my biras, kakma

ni pun wajib ado, abaikan jambang! tak sempat nak trimm..haha...

kami boleh makan ngan tenang sebab fikri ada bibik! kak samirah.

fikri bucuk bersama abah bucuk

cumil tak aii? keh..keh...

dalam entry INI jaa ada bagitau nak ke sini kan. cer baca balik kalo lupa. rumah sepupu en.suami ni di kuchelong bachok. korang ada jemputan lagi ke hari ni? jaa dah takdak undangan kawin dah. kalo ado lagi tak tahu lah kan? jaa tengok gulai pun dah tak lalu....hurmmm....

15 comments:

  1. cun sgt tuan punye blog ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....bodek nak ape ni? hehe

      Delete
  2. sy xde dh cuti.. mana2 pun x bole pegi.. blog pun x update, erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai, cian la kalo mcm tu. kalau ada hal jgk camana? MC ek?

      Delete
  3. come lote eh dia. huhu.. selagi tak habis cuti skolah selagi tu la bekwoh tak habis2. naik jemu tgk gulai. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni nak makna coklat chic na pulak.hehe

      Delete
  4. Replies
    1. haha. perli eh? hehe. cam org tua dolu2 kan?

      Delete
  5. salam ziarah..nasib baik cuti sekolah ni tak ada jemputan kawin..boleh gi jejalan sama family

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ALLAH macam tak percaya jer. blogger otai cam akak datang komen blog jaa. hehe. peramah jugak akak ni yer. jaa pun 1st tinggal komen kat blog kat ina. sebbab selalunya jaa silent reader je....tengkiu akak!

      Delete
  6. Btw , Yana tak suka gulai , heeee:D Gulai nasi kandar baru yana suka;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik berbeza plak ngn jaa. jaa x suka nasi kandar. muak! hahaha

      Delete
  7. memang tgh musim kawen ni... hehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...