kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 June 2012

' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '




hellooo...kengkawan semua...jaa nak join GA cik mun ni....
kalo nak join klik banner tu okeh
ni 1st GA cik mun ngan kengkawan dia

syarat :

1. FOLLOW

   cik mun   ,   mizz ninie   ,   dr fara  

2. LIKE PAGE

  mizz ninie   ,   dr fara  

 3. letak banner dan tag 5 blogger

SENARAI HADIAH :

* sebuah MP3 player *
* sebuah phone samsung *
* sebuah kamera LOMO *
* button badge K-POP *
* inner neck *
* 30 bloglist selama sebulan *
* 10 banner *


" JOM JOIN SEKARANG "


jaa nak tag ramai-ramai :





10 comments:

  1. waa cik na di tag. tq jaa, ada ms cik na join.
    rajin ye jaa bersegmen. :)

    ReplyDelete
  2. thanks tag sis jaa. insyaAllah, nnti shu join :)

    ReplyDelete
  3. thanxx sbb tag~ tpi nida dah join dulu dahh.. :)

    ReplyDelete
  4. thanks tag ... ! nak join . cam best ... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la join. mmg best.
      x menang pun xpa. at least kita bg sokongan kat diorng

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...