kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 June 2012

mataku mengatuk sudahhhh....

salam untuk semua! jaa baru sampai umah ni. hari ni tak keje, so, spent time untuk en.suami dan fikri. 1st time bawak fikri berendam di kolam Taman Tengku Anis! best tau!

letih satu badan, rasa tak selesa sungguh, mata pun dah mengkulai layu. tapi jaa teringat kan korang so, jaa akan usaha jugak jenjalan ke blog korang hari ni.....pada yang tak sempat tu, insyaALLAH jaa akan menyusul kemudian ye. 

esok jaa nak upload gambar-gambar yang sempat kitorang snap tadi....sekarang dahhh letih... ingat nak tido aja! fikri pun dah lama terlelap, letih agak nya di usung ke hulu, ke hilir!


ok laa.....bye..bye...yer korang! apa pun layan gambar ni dulu ye,
buat hilang mengatuk..hehe...

cikuuuu......cakkk.....aaaaa......
*pic from pak google*


10 comments:

  1. seronok ya. selamat malam jaa. mimpi indah. :)

    ReplyDelete
  2. haha..keciannya budak tu..hbislah bergetah badan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe....budak tu natural je dia kan? haha...

      Delete
  3. hehe.. nk tggu gambar tu di upload...

    ReplyDelete
  4. ehh, mana bole beli tembikai design cmtu, hikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....kalau terdesak sgt boley kot makan..hehe

      Delete
  5. mak oiiii, boleh pulak kulit tembikai dibuat tempat duduk baby. huhu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...