kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 June 2012

senarai sponsor dan hadiah


jemput tengok senarai sponsor dan senarai hadiah untuk GA...hehehhe... ada yang berkenan tak? macam-macam ado nie. ado duit tunai, ado shawl, topup dan contact lens. best kan? kalo nak header ngan banner pon hado nie... terima kasih pada yang join yaa..... muahh... sayang korang ketat-ketat!


SPONSOR 

oopet    ,   cikmai    ,    farain    ,    farah.fauzi


HADIAH

pemenang pertama 
wang tunai RM30 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

pemenang kedua 
1 x contact lens
1 x shawl
1 x header
1x topup RM5

pemenang ketiga 
1 x shawl 
1 x header
1 x topup RM5

pemenang keempat 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

pemenang kelima 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

hadiah saguhati
1 banner x 5 pemenang


hadiah memang tip top! hope pada yang join dapat follow kesemua sponsor. sesape yang tak follow kira terbatal yer. blog jaa tak diwajibkan follow okey. aii tak kisah pon....anyway selamat men'join'kan diri ya. bye...byee....
p/s : shawl tu cantik tau, nak tengok klik -> SINI

38 comments:

  1. wah, wajib follow =,= tp wajib follow balik la hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la dulu, follow diorg tggl msg kat shoutbox...konfem dorang follow blk..

      Delete
  2. terbaek la.. banyak gak hadiah :)

    ReplyDelete
  3. Insya-Allah , yana nak sertai !!! ^^ Heeeee ..

    ReplyDelete
  4. eheeee semoga dapat sambutan yg hangat ye kak Jaa..

    ReplyDelete
  5. farah nak join bole?? hee~~ alahai..takut pulak jd sponsor nie.. takut pemenang tak puas hati dgn banner yg farah buat nnty :( hmm, jaa..farah nk ckp nie, klu peserta GA da follow farah, swoh diorang tinggalkan jejak kat cbox ea.. kdg2 xde link kt profile tuu.. susah farah nk follow balek

    ReplyDelete
    Replies
    1. sponsor pon boley join. ala...kita bagi ikhlas ikut kreativiti kita. yg tak puas hati tu buat sendiri la... nama pon org hadiah kan. terima jela..

      Delete
  6. ganjaran hebat gitu. cepat2 nak join ni. :)

    ReplyDelete
  7. ha ha ha ha teringin nak join ape kah itu??

    ReplyDelete
  8. banyaknya sponsor...hebat btul segmen ni.

    ReplyDelete
  9. wahhhhh. boleh tahan hebat jugak hadiahnye. ;)

    ReplyDelete
  10. teringin nak join . dapat adiah mne2 pown x kesah . hohoho .

    ReplyDelete
  11. pemilihan pemenang dibuat berdasarkan apa yer?

    ReplyDelete
  12. deqla dah follow kesemuanya ya.. jgn x terima pulak penyertaan deqla ni.. huhu.. selamat mengundi! ehehh

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...