kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 June 2012

shawl is coming!


assalamualaikum..
selamat pagi dan selamat berhujung minggu semua.


comel tak design shawl ni, dear? 

ni la shawl untuk hadiah GA nanti. ofismate jaa (ana) yang pilih kan. walaupun masih awal lagi, tapi jaa sangat teruja untuk beli sekarang, since baru dapat gaji nie.. hoho. sebulan lagi GA tamat, naik kulat dulu laa nampak gaya nya shawl tu ye? tapi beli awal tak basi nya kan? 

adakah kamu salah seorang bakal pemilik shawl itu?

jaa rasa cam nak percepatkan aje la tarikh tutup tu, lagipun dah ramai yang join. kesian lak sebab hadiah tak banyak pon. untuk 15 orang jer. bajet tak banyak maa. ni pon nasib ada oopet dan cikmai , sudi sponsor $$.. kalo tak, takdo nye 4 hadiah untuk sorang pemenang. tengkiu ya dear... i lapp u...

tak lupa jugak buat farah dan farain yang sudi sponsor banner dan header untuk bakal pemenang nanti. i lapp u jugak... hehehe.. hope u'olls lapp me back oke. senarai hadiah lain sila tengok di entry INI. so, pada yang belom join, anda dijemput untuk men'join'kan diri sebelom GA ni tamat....

p/s : nak join -> KLIK SINI

 

18 comments:

  1. kak, jap lg baby join eh.. last minit agak2 sempat lg x ni? ;)

    ReplyDelete
  2. harap2 ada tuah...cantik shawl tu..:)

    ReplyDelete
  3. meriahnya shawl. cepatla tutup jaa. xsabar dh ni. hehehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. insyaALLAH. akan dipercepatkan.

      Delete
  4. wahhh... ber shawl dah.. boleh pkai raya.. hehe

    ReplyDelete
  5. waa.. cantik2.. hehe.. xsabar nk taw pemenangnya :D

    ReplyDelete
  6. wah, cantek2 sis jaa. sape la pemilik bertuah tu? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... tggu keputusan nya. tak lama dah nk habis. maybe akan dipercepatkan.

      Delete
  7. Replies
    1. hehe. tengkiu. nanti kita tgk pemenangnya siapa ok?

      Delete
  8. kalau nak cepatkan date tutup, bagitahu ye. hehe. belum join lagi ni.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...