kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 June 2012

sila ikut syarat okeh

hari ni hari ke-4, 1st GIVEAWAY by jaakechik corner berjalan. alhamdulillah, walaupun pertama kali diadakan. mendapat sambutan yang baik dari semua. terima kasih pada semua yang join. pada yang belom join --->> JOIN SINI

kak jaa punya
CREDIT TO : CIK MAI

bila dah join, hope dapat follow semua sponsor ok. diorang ikhlas sponsor hadiah, hope korang pun jujur. kalau lah korang tak follow diorang, tetiba nanti korang di umumkan pemenang tak ke segan bila nak tuntut hadiah tu nanti?

 susah sangat ke syarat-syarat kat bawah nie?
syarat :

1. WAJIB follow sponsor OOPET , FARAH , CIKMAI , FARAIN
2. buat entry bertajuk  " 1st Giveaway by jaakechik corner "
3. letak HEADER atau banner  dan linkkan ke entry ini
4. senaraikan 3 tempat best di negeri kamu.
5. tag 3 orang rakan blogger.
6. letak url entry penyertaan di bawah entry ini okeh.
 semudah ABC!

jaa benarkan pada sesape yang nak copy paste bulat-bulat syarat-syarat GA tu. tapi jaa tengok ada jugak yang tak ikut syarat. tak senaraikan 3 tempat menarik dan tak tag rakan pun. nape tak baca betul-betul? susah ke syarat tu? hope dapat edit semula sebelom GA tamat. kalo takmo edit, penyertaan anda dikira BATAL!

nota kaki :
kalo syarat ni susah, jangan join! 

6 comments:

  1. senang ! Saya takde kesalahan kan ? HEHE .

    *Takut ada tersalah ke apa2 jerr;)

    ReplyDelete
  2. macam2 ragam org yang dpt kita tgk... ckj pun pernah rasa macam tu masa ckj buat free sticker tempoha hari..

    sedikit sebanyak memberikan kita pengalaman kan?
    saba je la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mcm2 ragam...hrmm ntah la join sambil lewa agaknya....

      Delete
  3. Alaa , syarat tak susah pun . senang je kan kak jaa . hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...