kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 June 2012

tak ku sangka tak ku duga

assalamualaikum semua.

malam ni sangat dukacita sekali. sungguh, malang tak berbau! baru 2 jam tadi jaa berselisih maut! memang ingat mati aje! tapi betul kata pepatah. berpantang maut sebelum ajal kan? untuk pengetahuan semua, jaa baru lepas terlibat kemalangan tadi masa on the way balik dari beli makanan berhampiran rumah. tapi alhamdulillah takde apa - apa yang berlaku.cuma orang tu merempuh sebuah tiang api, gerai burger dan 3 remaja!


" syukur padaMu ya Allah aku masih diberi waktu untuk terus hidup! "


18 comments:

  1. jaa ape kes? cer citer..

    Alhamdulillah jaa selamat. walaupun kita dh berhati2 tp kdg2 kita jd mangsa atas kecuaian org lain. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrmm jaa nak u-turn pastu dia terlampau laju dtg dari blkg terus terbabas...langgar org lagi tu..

      Delete
  2. Alhamdulillah sis jaa selamat..

    * stuju ngan chic na :)

    ReplyDelete
  3. bila baca teringat ada hamba Allah nh ckp xnmpk pet dn laggar pet y duduk sebelah jln :( huhu..

    apapun2.. syukur jaa selamat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf kalo jaa bt pet teringat kenangin silam yg pahit tu.. sory ya pet!

      Delete
  4. alhamdulillah. naseb baik takde pape kan. hati². ;)

    ReplyDelete
  5. aduyaii...seram dgr citer xsiden2...syukur sis selamat... :)

    ReplyDelete
  6. nasib baik takde pape..hati-hati ye kak jaa lpas ni.Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah takde ape2..pasni hati2 yer jaa..

    ReplyDelete
  8. nasib baik.. ckj pun kalau kemalangan memang ingt mati je.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom penah jaa eksiden ni la 1st time... nasib tak kena!

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...