kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 June 2012

zaman agogo ko pop yeyeh?

hari ni jaa akan ke HRPZ11 lagi untuk appointment medical check-up yang tak jadi hari tu.hehe. dalam entry INI dulu dah cakap nak pergi tapi ter'melencong' siket... hahahahaa.... Nah, pepagi ni jaa nak hidangkan gambar en.suami ngan si fikri pulak.

sonok benar kalau bab merendet ngan si abahnya

makcik, pakcik....klasik tak moto tokwan saya ni?

pic ni di snap masa kat rumah parent jaa. masa buat majlis solat hajat naik rumah baru. naik moto kapcai tokwan ngan topi maher zain dan spek hitam yang besau tu, dah macam orang dolu-dolu ler pulok..hehehe...

11 comments:

  1. Replies
    1. hahhahha.. agogo ek?
      cam org dolu2 jer en.suami tuh!

      Delete
  2. kat rumah saya ade satu moto antik..tapi saya malu nak naik..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha...nape nak malu? jaa penah naik honda bulat ni. gear dia pelik sikit laa. gear 1 tekan depan sekali, gear 2 lak tekan blkg 2 kali...hehehhehe...

      Delete
  3. ini pop yeyeh ni jaa.. klasik gitu. hihi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...mmg klasik. moto ayah jaa nie. ada kat chenderong batu sekarang.haha.

      Delete
  4. rare moto antik.. tinggi woo harga dye.. hehe.. pet suka topi mcm maher zain tu.. comel ja.. *hrap2 future ************* pakai topi maher zain XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare! haha. nak topi maher zain ka pet? ada la kat bebas cukai di kelantan ni. RM30 ja. hikhik... yg x ori laa.... bkn branded punya pon!

      Delete
    2. dekat sgt tu.. 2 singgit xda? hehe..

      Delete
  5. hahaha..mmg agogo..tapi zaman tu mcm nk mai blik jaaa

    ReplyDelete
  6. omak aiii. posing pemenang teka teka. hehe.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...