kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 July 2012

1001


hai, salam sayang untuk semua! 

setelah sibuk menjalani orientasi di usm selama seminggu. alhamdulillah jaa sudah selamat sampai di rumah hampir pukul 5 pagi tadi. my en.suami datang jemput ngan fikri. hehe. kesian dua beranak tu kena tinggal! eh, patut ke kesian? ntah2..diorang gumbira, kan? hahaha...

muhammad haziq fikri b. mohd sukri

pagi ni bukak jer blog, terus batuk, dan bersin tertelan habuk yang banyak duk menempek di blog usang aii nih! langsung tak hupdate. balik dari kelas orientasi, terus jer makan dan tido. tak sempat nak online bagai dah. btw, jaa sempat post di beberapa fb blogger group, yang jaa mencari followers ke 999, 1000 dan 1001 untuk di preview. syaratnya just prinstcreen dan inbox.

tapi hanya satu yang bertuah nampaknya!
 followers ke-1001! jom ramai-ramai usha blog dia....

 


 
 
adik ni umur dia baru 13 tahun. tapi dah pandai dalam berblogging, followers dah 1000++. terror mengedit blog, sebab katanya 100% edit blog adalah dari dia sendiri. pandai wat doodle dan tutorial blog jugak. banyak gak dalam list tuto dia. baguslah kan? tak kedekut ilmu. btw, tengkiu follow jaakechik corner ye iza!


jom ke blog iza zaty -- > http://iza-zaty.blogspot.com


3 comments:

  1. congratz.. x sangka dh lepasi angka 1000 ^^

    ReplyDelete
  2. wow. tahniah ye dah 1000+. matured nye muke. sweet 13. ;)

    ReplyDelete
  3. wah da 1000++. tahniah sis jaa. fikri tu comel sgt aih :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...