kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 July 2012

aksi gediks!


hai dears. have a nice day.
layan gambar je la ek hari ni... aii letih nak menaip.. muahahaha...



 " saya nak korek hidung tapi saya malu... "


 " ermm....dapp nye... gulpp..gulpp... "


" eeee.... susu ni basi lah! masam! "  --> sambil kenyit2 mata ^--^


 " alaa...tak basi pon...saya tipu-tipu jer... "


" hehehehe.... tengkiu mama bagi fikri bercakap! "


" ni laa aksi gediks saya malam tu.
mak ayah saya sibuk duk makan. pastu saya pulak takdak keje
so, saya pon posing jer laa... nak suruh mak saya buatkan entry.
mana laa tau kot makcik ngan pakcik rindu ngan saya "

p/s : drama sebabak dari my son!

43 comments:

  1. Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  2. tudia.. comel fikri.. hehe.. geram tgok.. senyum ja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mood dia baik sgguh mlm tu pet. tenang jer kami makan.

      Delete
  3. alolo comey nyew..
    nti dah besar mesti lg comey..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  4. amboi..sedapnye minum susu...mintak sikit boleh dik...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : jgn la untie. fikri pon x cukup nie. siket jer ada nie.

      Delete
  5. Replies
    1. fikri said : hehehe.. mama saya yg ajar ni untie...

      Delete
  6. camne tu bercakap tp botol kat dalam mulut. huhu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaa.... tau xper chic na. susu x masuk mulut pon tu. blom pandai nak angkat botol tu kasi tinggi.

      Delete
  7. comeyyy. geram tengok fikri ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  8. hihihi..comelnyeeee diaaa..gerammm..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  9. Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  10. Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  11. hahaa, comel nye fikri ni. nnti buat lagi taw taw :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : hehehe.. tengkiu untie

      Delete
  12. kiutnya dia.. amik btol susu tu bru tau, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : jgn la uncle! fikri lapar nie...

      Delete
  13. muahahaha.. cutenya diaa... kiss skit~ ho3

    ReplyDelete
  14. alolo..comelnye...
    manis senyuman dia..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tq cik lily a.k.a mummyqistina

      Delete
  15. suke hati mama je nak buat dialog fikri. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahaa.. tau takpe. anak diam jer. mama yg terlebiey eksaited!

      Delete
  16. comel anak jaa.... rase nak picit2 je pipi kanan die tu.. hehhee..
    *suke2 je nak picit anak otg. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah sesedap rasa dia jer nak picit2 kan? hehehehe... sklai korn picik 10 kali jaa picit korn...hahahaha

      Delete
  17. cutenya fikri! terserlah muka bolat macam bola, gerammmm! cubit kang baru tau hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu mama kembar. hehehe... si kembar pon ape kurg nya... tembam bambam jugak. dah elok ke chic pox diorang?

      Delete
  18. alahai comey2...nak cobit2 aje..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. my son said : hehehheheee... tq untie lela

      Delete
  19. alolo..comelnye..lagi2 tang dye senyum tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe... ntah le mood fikri betul2 baik mlm tu siap senyum meleret lagi...

      Delete
  20. comel! nk cubit2 je pipi die..hehe :D
    sy BW cni ^^
    boleh x mntk jasa baik undi header saya "ALYNN"? cara2 kat sini >> http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    plus, jom join GA best ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

    happy blogging! :D

    ReplyDelete
  21. cutenyer... cubit pipi skit ^_^

    ReplyDelete
  22. budak kecit memg suke wat muke kiut kan? macam anak buah masha :) comel!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...