kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 July 2012

Anda blogger dari mana?



melalui giveaway jaakechik corner baru2 ini, ada boleh :

-  dapat promote tempat menarik di negeri anda sendiri.
dapat mengetahui tempat-tempat menarik di malaysia --> klik sini
-  mengenali blogger itu dari negeri mana.
-  sekiranya anda bertuah boleh dapat hadiah juga.
-  menambah followers melalui blogwalking sesama peserta.
-  lebih kreatif. menjadikan entry itu bukan kelihatan seperti enty GA kerana pandai mengolah dan menambah gambar dan info. Very nice. Saya suka entry anda.

Jom kenali blogger yang senegeri dengan anda :

        KELANTAN
    
         TERENGGANU

         PAHANG
     
         PERAK
     -  mung2.blogspot.com
        KEDAH
      
         PULAU PINANG
     -  arelinayu.blogspot.com

        MELAKA
     -  yanalibragiveaway.blogspot.com
     -  cikyayastory.blogspot.com
     -  cempakakuningku.blogspot.com
     -  pariparistory.blogspot.com
       
         NEGERI SEMBILAN
     -  gadeshmanje.blogspot.com
     -  iralone09.blogspot.com
     -  fazleenkamarudin.blogspot.com
     -  http://smilealwaysdear.blogspot.com
        
         SELANGOR, K.LUMPUR
     -  nur-danny.blogspot.com
     -  ctrie.blogspot.com
     -  foolishlovevictim.blogspot.com
     -  ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com
     -  www.akmarwati.com
     -  farraprincess.blogspot.com
     -  secretkpopblog.blogspot.com
     -  supercontestblog.blogspot.com
     -  zanahassan-zana.blogspot.com
     -  anzulnashome.blogspot.com
     -  akuazwa.blogspot.com
     -  ieedaz.blogspot.com
     -  musyuxmusyux95.blogspot.com
     -  gulahatimama.blogspot.com
     -  azievanilla91.blogspot.com
     -  jungrara.blogspot.com
     -  norumara.blogspot.com
     -  yanayoni.blogspot.com
     -  sukahati-fieda.blogspot.com
     -  zaatboy.blogspot.com
     -  bloomingblossoms-fara.blogspot.com
    
        SABAH 
     -  mycoretanstories.blogspot.com


Pada yang tidak tersenarai harap maaf kerana saya kurang pasti tempat asal anda. Btw, pada yang tak join tetapi mahu dimasukkkan didalam senarai negeri di atas. Sila tinggalkan link blog anda dan negeri anda di bawah komen ini okey. Saya akan update nanti. Happy blogwalking!


jom tengok tempat-tempat menarik di malaysia --> klik sini 

12 comments:

  1. saya blogger asal perak,..tapi menetap di selamgor...tapi saya mahu dikenali blogger dr perak ..hiihihhi...rajin jaa..buat senarai yaa..

    ReplyDelete
  2. wah! selangor conquer. then kedah bru perak. hehe. rajin sis jaa. nnti boleh p bw ramai2 :))

    ReplyDelete
  3. hikhik... ada tu url blog deqla.. deqla blogger dari KL.. tp dlm entri deqla psl kelate pun ada...hihi... kiranye deqla ni kacukan la kan? hahaha...sudi2kan la kenal dgn deqla yer..slm kenal semua... :)

    ReplyDelete
  4. waa.. ramai blogger selangor/kl.. hehe.. pasni leh plan bercuti la.. tempat dh bnyk dsenaraikn :D

    ReplyDelete
  5. owh yer dear, ada blogger yg awk tak letak url trs ke segmennya.. just url blognya saja.. cuba check. deqla nk singgah follow mereka ni then trs tinggalkan komen.. :)

    ReplyDelete
  6. farizafairuz.blogspot.com

    tranung! hehe. ;)

    ReplyDelete
  7. http://www.ctcheery87@blogspot.com
    Hai jaakechik.i'm from kedah.

    ReplyDelete
  8. hai sy org perak. tp currently in penang now.. hehe

    ReplyDelete
  9. tq jaa atas kerajinan anda buat list ni. nak terjah blogger dr kelantan lah. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...