kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 July 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H




 salam ramadhan untuk semua!

 mlm ni, buat julung kali nya jaa join segmen abg ben nie.. hehe... segmen kali ni abg ben ajak kita bertukar link bloglist untuk sebulan. nak lebih details klik jer header baru abg ben tuh untuk details ok.. malam ni since anak pon dah tido so, boley ler jaa join!

kenapa korang patut pilih blog jaakechik corner utk bloglist korang??

              sebabnya :

             1. blog ni comel and sempoi, (haha)
             2. ada entry baru setiap hari (ye ke?)
             3. blog aii best ler jugak (ferasan)
             4. alaa..dah laa...kalo nak tau lebih, usha la blog aii ni skrg...
                 ^__^  takmo la meninggi diri, ye dok? ^__^

" ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? "


40 comments:

  1. selamat berramadhan juge utk kak jaaa :)

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  3. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  4. kak jaa berminat nk tukar link dgn baby?

    http://babyaimacomel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan, semoga Ramadhan thn ni mmberikn seribu makna.

    ReplyDelete
  6. Ya saya berminat dengan tawaran anda .

    http://akudiadanangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
    link dah dimasukkan ke bloglist

    ReplyDelete
  7. ya..saya berminat dengan tawaran anda..

    dah masukkan blog awk dlm bloglist sy..:)

    http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  9. Ya .. Saya berminat & Saya telah masukkan ande ke bloglist sy .. TQVM

    ReplyDelete
  10. MHZ terima tawaran kamu. MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist.

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
  11. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  12. ya saya berminat..

    http://majirashid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. anda sudah ditambah ke dlm bloglist saye

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  14. dari blog ben ashaari...

    jom tukar link...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum

    Ya saya berminat :)

    Blog ada telah dimasuk ke bloglist ramadhan www.kisahsigemok.com :)

    ReplyDelete
  16. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

    ReplyDelete
  17. salam ramdhan saya berminat tawaran anda :) dtg dari segmen yang sama have done follow sini


    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  18. dah letak link dalam bloglist ramadhan..
    jom tukar link :)
    http://syuk6692.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  19. Ya, saya berminat. Jom bertukar link :-)

    ReplyDelete
  20. ya saya berminat... jomo tukar...
    http://marqiscareno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Yup, saya berminat

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    blog awak dh masuk list ek

    follow u dear

    ReplyDelete
  22. yes, saya berminat :) done and done follow you too .

    ReplyDelete
  23. ya pka berminat. ur link listed :))

    ReplyDelete
  24. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum...
    Terima Kasih sudi exchange link ngan cik honney..link anda sudah d listkan di bloglist honney..jemput masuk tengok kat sini k:

    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan_20.html

    Selamat berbuka puasa..

    ReplyDelete
  27. yup...luv to exchange link w u.
    n u're now in my bloglist :)
    thanks ye

    ReplyDelete
  28. yup...luv to exchange link w u.
    n u're now in my bloglist :)
    thanks ye

    ReplyDelete
  29. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  30. Dah masukkan awk dalam bloglist :) n done follow u toooo :p

    ReplyDelete
  31. sadisssssnye rase tak dan nak join segmen ni. huhu.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  33. ⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
    ..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
    /▌*˛˚ღ •˚ Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ♥♥ ˚ ✰* ★
    / \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚
    / \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚

    ReplyDelete
  34. ya saya berminat dengan tawaran anda :)

    ReplyDelete
  35. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...