kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 July 2012

BLACK OUT pulak

credit to here

salam dears.
semalam jaa tak boleh nak bersiaran. umah tadak letrik!
BLACKOUT !! huahuahua... 
petang kelmarin bekalan terputus dari jam 7.00ptg lagi
jaa berbuka puasa dalam cahaya lampu lilin... ala2 candle light dinner gitu! 
" kelass kau jaa....! " hehe. memey romantik spoil habisss...

semalam terpaksa bermalam di rumah mak jaa di wakaf bharu
sebab fikri tak boleh tido
keadaan betul-betul tak selesa sebab panas
pagi ni jiran kata pukul 2 pagi baru letrik ada
ntahh la kenapa,
masa jaa call TNB katanya ada pokok tumbang...
sebab petang tu, hujan dan ribut kuat.
wallahualam...

p/s : letrik sgt penting! tanpa letrik 3days di zaman sekarang apa jadik agaknya?


19 comments:

  1. eh...sama ngn tirah...2hari xdop letrik...time berbuka..candle light dinner taw..hihi..hujan ribut kuat...

    ReplyDelete
  2. letrik mmg penting..tapi kalau xdok air lagi haru bin biru

    ReplyDelete
  3. hehehe dptgak candle light dinner free. saya cukup risau kalau blackout, tkt ikan kat aquarium mati, hari tu blackout dr jam 11 pagi sampai jam 8 mlm ada 2 ekor ikan mati. ikan besar pulak tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. alahai...sangat susah xde elektrik,lg susah nak tido,sangat panas

    ReplyDelete
  5. ish2.. susah juga eh.. pet pn rimas kalau xda letrik dan air.. hehe.. semua penting2 belako :D

    ReplyDelete
  6. memang tak selesa bila black out kan..

    ReplyDelete
  7. kalo xde letrik 3days jawabnye sume pkai kipas sdiri ngn kertas n asyik2 mandi.ehehehe.

    *singgah bace post* :)

    ReplyDelete
  8. wow romantiknya candle light dinner kak ja..hehehhe xpe2 dugaan berpuasa..:) eh2 kampung kt kelate ea..leh la shoping raya kt wakaf che yeh..:) ehheh rindu memori praktikal kt KB..hehe

    ReplyDelete
  9. hiksss.. sy kalau mas kecik2 dulu .. duk kg kan , suka sangat kalau time xde letrik .. pastu hujan .. wahh bestnya tido :p

    tp skrg , xde letrik , rasa nak tumbangkan je tiang tnb tu .. waa kejam :p

    ReplyDelete
  10. elertik mmg penting, tapi antara air dan eletrik, lebih baik xde eletrik berbanding xde air..lagi susah..!

    ReplyDelete
  11. mmg xleh hidup kalau takde letrik @ air. hihi.. oo tido sini la ye. :)

    ReplyDelete
  12. memg susah lau xd...kalau 3 hari alamt masing2 g keje g sekolah pakai baju renyuk...hihi

    ReplyDelete
  13. perghh..tak smpi shari pon letrek takde tak bole hdup..lgi lah berhri2..hihoho

    ReplyDelete
  14. romantik lah sikit kan . haha !

    mee pon amik doh link jaa letok dekat bloglist :)

    ReplyDelete
  15. wahh, ada pluang layan candle light dinner, hikk...

    ReplyDelete
  16. stkt semalam cukup lah kan. lebih dr tu, tak sangguppp. :)

    ReplyDelete
  17. wwuu .. kesiannye blackout . dugaan di bulan puasa . ehhehe ..

    betul2 , entah apa akan jadi , satu hari pun dah sengsara .

    ReplyDelete
  18. ya betul... letrik & air paling penting... mmg rimas kalau salah satu takder....

    ReplyDelete
  19. sama la kita.. tapi ckj elektrik ada.. plug je tak leh guna.. huhu.. hari ni baru ok... huhu... memang payah..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...