kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 July 2012

blog berhantu


salam untuk semua!

pagi-pagi sebelom bertolak ke penang. nah satu entry SCARY MERRIE untuk korang! mana tau nanti kot jaa tak ada masa nak hupdate ke kan? korang jugak yang rindu-rinduan ngan aii nie... uweekkk kembang segala urat tengkuk! ^_^

jaa pegi sana seminggu jer, memang ado bawak laptop dan berokbeng. tapi tak tau la ada masa nak jenguk blog ke tidak nanti. so, kalo jaa tak datang 'umah' korang tu harap faham la ek... hehehe.

tapi if jaa takdo kat umah pon datang la melawat sini eh, tolong cabut rumput, tolong mop nuff ngan churp2, hehe. nanti kang if lama takdo orang datang kan berhantu pulok. kang susah! 

 amik kau 1 beg saiz XXXL aii angkut pi penang!


amaran :
blog nie berhantu, sekali datang, esok pasti korang akan datang lagi..
tak percaya tgk la besok! kah..kah..kah....

9 comments:

  1. haha.. egatkn blog sapa la berhantu tadi.. :D have a save journey jaa :D

    ReplyDelete
  2. dah datang berkali kali nie, memang berhantu.. haha!

    ReplyDelete
  3. wah..berhantu...takut.....


    take care...

    ReplyDelete
  4. Aku lama tak update lagi malas dan galau tapi tetap buka akun

    ReplyDelete
  5. Salam..nanti kalau betul2 ada hantu cmana! takutttt

    ReplyDelete
  6. hahaha. entri ngeri ni sis jaa. ^^

    semoga slmt pergi dan balik sis :)

    ReplyDelete
  7. ihs2..tajuk kemain myeramkan..!
    ingtkan betul2 ade hantu tadi..

    selamat berkurusus jaa... :)

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kak jaa, kontek la korn.. boleh la kita kuar makan.. tp takut gak kuar ngan bini org ni.. nnti x pesal2 kne marah ng hasben

    ReplyDelete
  9. jgn risau jaa. nanti tiap2 hari cikna datang tolong sapu2 habuk kat sini k. mesti dah buat autopublish entri utk seminggu ni. bestla g penang. leh makan nasi kandar pelita depan usm hari2. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...