kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 July 2012

jaa busy

assalamualaikum, salam dears.

jaa busy sejak dua menjak nih. sory if aii tak sempat nak berbalas kunjungan dan reply komen korang. semua entry ni di set kan auto publish. disebabkan tuan nya over busy than PM! hehe.

macam-macam hal yang terjadi kebelakangan nih. kelam kabut sungguh dibuatnya. masalah kete pon semakin menjadi-jadi. nak rosak pon tak menyempat. huhu. sedih wehh. time nak pakai duit banyak ni la kete pun menggedik jer nak buat onar. dugaan betul!

ni masa alignment tayar

bearing pecah la, lepas buat bearing kena alignment lak ke empat2 tayar. kopak gak dalam RM200. even tak mahai mana, tapi termenung jugak. plus pulak jaa dah nak ke usm selasa nanti. lagi banyak duit nak pakai. adoii laa.... hrmmm.. doakan semuanya baik-baik saja ya...


p/s : maaf, ada masa jaa akan jenguk korang nanti!

7 comments:

  1. sabar yee jaa.dugaan hidup..keta klu rosak mmg jemmmm,coz keta dh jd keperluan zmn skang ni bkn khndak dah kn...sbr tau

    ReplyDelete
  2. laa siannya. takpela, take your time.

    moga dipermudahkan segala urusan. ;)

    ReplyDelete
  3. moga semuanya berjalan lancar..
    insyaALLAH..lepas ni kak jaa sentiasa di murahkan rezeki ya,...Amin..!

    ReplyDelete
  4. wahh.. jaa nak ke usm.. da dkat dengan korn.. boleh halo2 korn nnti. hehe

    ReplyDelete
  5. sy pun bru2 ni abis 500hinggit jgak, erkk...

    ReplyDelete
  6. same kite hahhh. busy benor ni. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...