kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 July 2012

lepak di kedai abang...

salam dears. 

aduii..lama tak hupdate blog, dah berlumut. bersawang dah laman sesawang aii nih. haha. takdak tuan kat umah biasa laa kan? tapi nasib aii baik, dapat jiran yang rajin datang melawat even umah aii ni tadak orang..hehe... tengkiu ya!

macam entry yang jaa tulis sebelum ini, jaa over busy. hope korang faham la ek. semalam baru sempat nak bw ke 4-5 blog, tu pon dah lebih kul 12 malam. since fikri dah tido.hehe. biasa la aii kan ado anak. opkos laa busy body...

semalam bukak jer blog, terkejut ngan entry CKJ pasal puding gula hangus. wahh... bangga tau ada orang try jaa punya resepi tuh. even jaa pon belajar dari sis in law jugak..hehe... pada yang nak try tu jemput laa tengok resepi disini ya..


malam jumaat lepas jaa ke restoran abang man jaa di berek 12 kota bharu, sempena majlis solat hajat pembukaan kedai baru dia. hehe. tu yang aii sibuk sangat tuh. muahaha... tak lekat kat umah. tu yang takdan nak ber'tenet'. ^_^ sesape yang duk area kota bharu jemput la singgah ke kedai dia ya. lokasi : simpang nak ke lorong chica berhampiran zakini nasi kukus.


sempena pembukaan kedai baru abg man, wife dia buat nasi ayam ala thai giteww...ermm best jugak. ayam tu di goreng celup tepung sedikit bukan digoreng hitam macam biasa tuh. rasa memang best... nak resepi kena mintak ngan dia laaa ek.. hehehe....


p/s :penyakit busy dan malas update chic na sudah berjangkit ngan jaakechik!

8 comments:

  1. sumpah..terliurrr tgk makanan tuh..tpi ri ni zieya kena cirit birit....tak boleh nk mkn apa2..tkot

    ReplyDelete
  2. wahh.. ade makan2.. menyelerakan giteww

    ReplyDelete
  3. untunglaaaaa abg ade kedai mkn. ;)

    ReplyDelete
  4. ape nama kedai abg jaa ni? leh cik na singgah makan free. haha..

    ha itu la aritu kemain nasihat cik na kan. skrg cik na lak nak bg nasihat. update lah jaa sebelum jaa diupdatekan. hihihi.. :)

    ReplyDelete
  5. compare dgn sy, kira ni update lg kerap laa kn, hikk...

    ReplyDelete
  6. waaa.. sedapnya.. lapo dh tgok gambar jaa :D

    ReplyDelete
  7. wah..sedapnya mknan2 tu..kalau dekat boleh dah pegi..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...