kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 August 2012

PENGUMUMAN PEMENANG GA jaakechik corner

*Sticky post*

Alhamdulillah setelah 47 hari berlangsung akhirnya hari ini jaa akan umumkan senarai pemenang yang bertuah yang dipilih secara 100% melalui random.org. 10 pemenang sahaja dicari tapi... jaa tambah 7 lagi pemenang tambahan. hope anda antara yg bertuah itu!

walaupun menggunakan random.org jaa tetap memilih dan tengok sekiranya tidak cukup syarat jaa akan tolak jugak. Harap maklum ya. Walaupun syarat mudah tapi ramai yg tak boleh ikut. Dah menang tapi di tolak. Hrmm…rugi kan? pada yang tak menang jaa mohon maaf jugak. btw tengkiu so much utk penyertaan anda!

Sume entry anda  yg panjang lebar tu best, semua syarat anda dah ikut. mungkin belom rezeki anda kali ni. InsyaALLAH mungkin di next GA/SEGMEN jaakechik. Okey?? So, jangan berkecil hati dan jangan nak masam2 muka ngan jaa pulak yer. I’m so sorry… hadiah sgt terhad jaa tak mampu nak beri pada semua!


jom tengok senarai pemenang ==> DISINI

32 comments:

  1. :) tgk dh senarai...alamak.xde rezeki lg.mekasih cik jaa sbb bt GA ni :) nnt bt lagi ea.hihihi

    ReplyDelete
  2. tahniah semua pemenang....
    lain kali nak join gak laa...

    ReplyDelete
  3. buat segmen lagi next time k. hihihi..

    ReplyDelete
  4. Yana dah tahu takkan menang:') Redha jer laa:) Tahniah pada pemenang btw .

    ReplyDelete
  5. congratz pemenang :) alo.. xmennag pula <-- tetiba :D

    ReplyDelete
  6. tahniah pd yg menang :) kalu ado hop lebih hadioh tuh hulur2 lah ko mee . HAHA . gurau :)

    ReplyDelete
  7. wahh dah ada pemenang..tahniah ya ;-)

    ReplyDelete
  8. xmenang!!!!!!!!!!!!uwaaaaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  9. saye pun tak menang..selamt berbuka semuaaa...

    ReplyDelete
  10. teya menang tempat pertama tuuuuu. bertuahhhh. ;)

    ReplyDelete
  11. dear, deqla pikirkan nnti k header yg mcm mana nk.. hari isnin ni deqla bgtau k.. xpe ke lmbt? apa2 inform deqla.. bak sini emel.. deqla nk send kat emel jek senang nk attach gambor nnti.. :)

    ReplyDelete
  12. thniah wat pemenang, next time buat jgn lupa ajak saya deh..haha
    (^___^)

    ReplyDelete
  13. tahniah buat semua pemenang ^^
    tak dapat nak join.hukhuk
    dh bersara dari dunia ga nie.

    ReplyDelete
  14. bertuah pd yg menang..tahniah :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Akak, nk detailsnya.. :3 Saya pemenang ke-5

    Alamat :

    No.3, Taman Merbau,
    06010 Changlun,
    Kedah

    Sabrina Kamal
    3 August
    Sabrina Kamal

    Untuk Header..

    Tajuk : Sweet & Sour
    Warna Tulisan : Biru , Pink
    [ Kalau nk kod warna.. : #9ECEF1 & #FFC0F1 ]
    Additional Ayat : anisabrina33.blogspot.com ATAU "Sweet is Sour" [color biru dan pink]
    Font : http://www.dafont.com/search.php?q=sketch+block
    Doodle : http://i.imgur.com/WoNq3.png
    Width : 850
    Height : 320

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada yg menang..hehe

    ReplyDelete
  17. kira sy xdpt lah..ehehehe
    sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. dear jaa...daaa PM details dekat FB kamu...add.,no fon dan psal header skali...tpi lom dpt feedback drpd FB kamu...huhu...

    ReplyDelete
  19. dear jaa...daa PM details kat FB kamu...add.,no hp dan psal header skali...tpi xde feedback drpd FB kamu...huhu >.<

    ReplyDelete
  20. dear...ni akaun FB sy...so sorry dear atas semua kesulitan..pa2 pun thanks bebanyak yee ^_^

    ReplyDelete
  21. 안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
    좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. 안녕하세요~WE SELL HANDMADE STUFF IN OUR BLOG SHOP! WE HAVE BAGS, POUCHES, KEY MANAGER, ACCESSORIES AND MANY MANY MORE! PLEASE VISIT OUR BLOG!^^ 감사합니다!
    좋은 하루 보내세요~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com http://www.thesoaplicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. tahniah pada semua perserta.. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...