kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 July 2012

sampai sudahh...


salam dears.. hehe. tak sampai satu hari dah rindu blog. so, tak sempat laa blog ni nak berhantu. muahaha... dah ada masa free guna jer laa kan. plus pulak ada wifi kemain laju kat sini. so, tak yah nak guna berokbang yang slow mellow tuh.

hampir 8 jam kat atas bas. akhirnya sampai gak kitorang kat sini kul 6 petang tadi di sungai nibong. dari situ kitorang amik teksi ke rumah tamu usm. bayaran RM12 untuk sebuah teksi. kira ok laa kan, untuk 3 orang.

malam ni, landing time aje. simpan energy untuk program besok. so, malam ni pakat takmo kuar. just pesan makanan kat member. sebab tadi dia kuar ngan en.suami dia. senang kan? goyang2 kaki makanan sampai..hehe...

p/s :  nak tengok gambar rumah tamu. tunggu next entry ya...


9 comments:

  1. Alhamdulillah...!
    selamat sampai... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. okla bertiga. kalau sensorang mau sedih tak tentu pasal. :)

    ReplyDelete
  3. welcome too penang :) rogers2......heheheh... zieya dok batu fringgi..meh melawat meh

    ReplyDelete
  4. bestnya :D selamat datang ke penang :D

    ReplyDelete
  5. meh sini lawat blog saya,,saya memang bela banyak hantu kat blog..hikhik

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah selamat sampai ye. gmbr mknn takde ke? hihi.

    ReplyDelete
  7. xsempatla hantu nak bersarang kat sini....hehe :P

    ReplyDelete
  8. datang vakum habuk & sawang kat sini. hikhik..
    jaa.. rindu la. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...