kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari kelantan


salam dears.
malam ni jaa nak join segmen AYU
jaa tertarik untuk join sebab ia sangat menarik
boleh mengenali negeri asal blogger lain dan
berkenalan dengan mereka!
nak join klik banner okeyy...


ringkas mengenai jaakechik :
jaa blogger dari negeri kelantan.
tinggal di kg.bunohan dan kerja di pengkalan kubor
sesapa nak datang kelantan bagitau la ok....

jaa nak tag pemilik blog TENTANG KITA a.k.a cikgu fariza!
hehehhe..jom join segmen ni cikgu.....

16 comments:

  1. blogger perak datang melawat blogger kelantan.. :)

    ReplyDelete
  2. ooo... kelate rupanya jaa... patut le manis comel....
    kite dr negeri sebeloh jer....

    singgah sini lawat jaa...

    ReplyDelete
  3. hai jaa. dari segmen sama. boleh kenal? hikhikhik..

    http://thecoklatblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  4. blogger kedah dtg melawat.. haha.. tiru cik nur XD

    ReplyDelete
  5. OOooo... jaakechik ore klate rupanye..hehe..

    ReplyDelete
  6. tq dear sudi join segmen ayu ;-)..t ayu updates warna hijau ya ;-)

    ReplyDelete
  7. ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan,dan salam kenal.

    saya nurul blogger dr melaka=)tapi keje kat putrajaya..
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


    mama nurulpun asal kelantan.kat kampung laut.suka sangat dapat klik kelate.nurulpun kawin ngan ore kelate=)

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan ..Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sama... salam ramadhan jaakechik.. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. deknie pon ore klate gak...kg sebelah ngan kg bunohan tu... salam kenal...raya nnt datang la umah..ehhehe

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  13. salam...dtg ats segmen yg sama..salam ramadhan...:)
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  14. Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  15. Salam ukhwah... seronok baca bloggers2 dari negeri laen2... so colorful ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...