kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 July 2012

sehari sebelom...


salam sayang untuk semua!

esok jam 10 pagi jaa akan bertolak ke usm dah. hrmm.. fenat duk menghitung hari, last2 tiba jugak hari ni. seram sejuk rasa. jadi tak keruan! tinggalkan suami dah biasa sgt dah, bila gi kursus ke hape ke. now, kena tinggal anak lak.

 permata hati jaakechik

bukan bila dah ado anak tak sayang suami tapi..ntahh sukar nak gambarkan ngan kata-kata. pada yang ada anak tu tentu faham kan? 1st time berpisah ngan anak. even hari2 jaa bekerja dia ngan pengasuh, tapi bila time tido malam2 belom penah lagi kitorang bertiga berjauhan. hrmm...sabarlah hati... 6 hari jer....


p/s : alaahaii... tak sanggup nya nak hadapi hari esok....

11 comments:

  1. cian fikri kne tinggal..6 hari lame tuu..tp xpe..pejam celik pejam celik..insya allah da cukup 6 hari..

    ReplyDelete
  2. siannya mama jaa. berapa hari g sana jaa?

    ReplyDelete
  3. xpa jaa.. kejap ja tu 5 hari.. fikri dijaga oleh ayahnya :D

    ReplyDelete
  4. wah..faham situasi kak jaa..
    moga tabah..xlamakan...
    kejap je..

    ReplyDelete
  5. omenynye , omeynye dua beranak tu pakai topeng :P

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum kakjaa.

    Hehehe, sabar kak..nak buat cmna..tuntutan keja kan..takpa, 6 hari jep >_< kejap je tu :)

    ReplyDelete
  7. mesti fikri rindu mama die. hehe. sabar ye sis jaa. :)

    ReplyDelete
  8. lame gak tu 6 hari....
    saya paham..heee..saye sehari tak nampak anak boleh demam o...heee..

    sabar je la ek...dah tugas kan...:)

    ReplyDelete
  9. nak gi dahhhhh? takde genglah kite nak jentik². ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...