kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 July 2012

Senarai pemenang 1st GA jaakechik corner


salam ukhwah.
JAA nak ucap tahniah kepada pemenang GA jaakechik corner.
sila tuntut hadiah anda di ---> facebook jaakechik.
inbox segala details anda di fb bagi menjamin segala maklumat peribadi anda selamat. 
7 pemenang tambahan disenaraikan bagi menghargai anda!



pemenang pertama : 

http://penulisbelogteya.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

pemenang kedua :

pemenang ketiga :


pemenang keempat :
pemenang kelima :

http://mycoretanstories.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html
http://akuazwa.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html
 http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html
http://mizzniya.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

pengumuman penting !!

*  pemilihan pemenang :  100% menggunakan khidmat RANDOM.ORG
*  pemenang akan diberi 10 hari untuk respond tuntutan hadiah.
*  selepas 10 hari tiada respond. Jaa akan anggap anda tak berminat!
*  jaa akan umumkan pemenang baru dan diberi 5 hari untuk respond.
*  hadiah akan diposkan secepat mungkin sebelum aidilfitri.
*  KECUALI header/banner, maybe ambil masa sedikit utk di edit.

 P/S : walaupun guna random.org tapi, jaa akan semak 
if tak ikut syarat jaa terpaksa tolak juga! Harap maklum…..
Senarai hadiah lain ---> KLIK SINI
*Hadiah ditaja khas oleh jaakechik dan para sponsor!*
“ Tengkiu pada semua yang terlibat dalam menjayakan GA jaakechik ini ”
~ I love u all ~ sekian, wassalam. ~


nota : jika tiada fb sila maklumkan di kotak komen bawah ini ok.

62 comments:

  1. tahniah kepada pemenang! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillahh ...
    :D macam tak prcaya , macam tak percaya saya pemenenang PERTAMA ... !!

    sungguh tak diduga , seronoknyeeee ..... :D terima kasih banyak2 kak jaa .

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua pemenang..takde rezki la kali ni..
    jaa kena wat GA lain ni..hiks :p

    ReplyDelete
  4. wahhh...alhamdulillah.. menang tmpt ke4.. hihi.. mekaceh..tahniah buat semua pemenang yg lain... :)

    ReplyDelete
  5. wah... den sorang jer laki...? kih kih kih.. segan ar... nape den x menang shawl... ? =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah korn ..sian ko harapan nk pakai shawl time raya tak kesampaian la,haha anyway..tahniah2! :)

      Delete
  6. tahniah kepada semua pemenang,,nampaknye x de rezeki..

    ReplyDelete
  7. tahniah semua pemenang:) xda rezeki nana kat sini..^-^

    ReplyDelete
  8. eh dapat no 2 la......hahahahaa...yahoooooo...
    tq jaa....bestnye....

    ReplyDelete
  9. weehuuu.. tahniah utk semua pemenang. walaupun tak menang tp dapat berkenalan ngn ramai kawan baru pun dah ok. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang...tahniah jgk kepada jaa sbb berjaya buat segmen nie...osemmm!

    ReplyDelete
  11. tahniah semua pemenang .. hehe walaupun tak menang still hepy sbb first time dpt join GA .. hehe pe2 pun thkz sbb sudi blogwalking

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. yey, tak menang juga.. hehe.. tahniah kepada para pemenang, kalau tak tuntut hadiah, pass kat lyla je.. hehe

      Delete
  13. alhamdulilah...no.3...tahniah buat semua...thanks so much jaa ;)

    ReplyDelete
  14. TAHNIAHHHHHye kpd yg berjaya... :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah,dpt saguhati..seyes taksangka,,tq2..

    ReplyDelete
  16. kenape-2 . haha , ayoo --' tak monang lak , sokey .. cograt yoo pado yg monang . chaiyokk !

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada smua pemenang..:) alololo xmenang la.hihihii.... anyway salam ramadhan semua..thanks kepada semua yg sudi blogwalking melalui link GA ni..syg kamu semua..cewahh..heheh

    ReplyDelete
  18. alooo.. pet xmennag.. haha.. :D.. taniah kpd pemenang :)

    ReplyDelete
  19. Yeh... saya menang air mate kecewa ... hahah *gurau.. Tahiah .. Ahh? nagis.. Mne adew nagis.. :(.. xdew arr.. :(.. :P

    ReplyDelete
  20. Yeh... saya menang air mate kecewa ... hahah *gurau.. Tahiah .. Ahh? nagis.. Mne adew nagis.. :(.. xdew arr.. :(.. :P

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah waa dapat sagu hati. thanx :)

    ReplyDelete
  22. tahniah kpd semua pemenang.. zz x de rezeki lg nk mng.. hehe

    ReplyDelete
  23. takde rezeki...terima dengan hati terbuka...
    hahaha....

    ReplyDelete
  24. Alamak..x menang..xde rezeki..mungkin next time..

    jaakechik jom join ini http://www.kisahsigemok.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    :)

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada yang menang.
    yang tak menang macam saya ni boleh cuba lagi lain kali. hehe.

    ReplyDelete
  26. wahh ! congrats kepada pemenang :) rezeki bulan puasa :D

    ReplyDelete
  27. tahniah pada smua pemenag ya ;-)

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah..dpt saguhati..trima ksh...=)

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah..dpt saguhati..trima kasih =)

    ReplyDelete
  30. tahniah pada semua pemenang ~ ^_^

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum,

    Saya dah PM kt FB

    ReplyDelete
  32. tahniah para pemenang..saye tak menang pun..blom ade tuah lagi..maybe next time.. :)

    ReplyDelete
  33. Taniah kepada pemenang yang lain :) . Muehehe, ku datang sini untuk tuntut hadiah yang mu janjikan . Information saya semua di sini ye kak jaa = http://chesesa.blogspot.com/2012/08/ga-by-jaa-kechik-dah-tamat.html

    ReplyDelete
  34. tahniah pada sume pemenang. untung dorang. ;)

    ReplyDelete
  35. dear, deqla dah dpt topup tu.. utk makluman, no yg jaa topupkan tu no mak.. bukan no deqla.. apapun, dah masok dah..mekaseh.. :)

    ReplyDelete
  36. wah..rzki la..pd siapa yg mnang..tahniah..

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum,
    Akak, saya pemenang ke-5, dan saya dh PM akak kt FB.. nama FB Sabrina Kamal.. :) Harap maklum..

    ReplyDelete
  38. Akak, saya pemenang ke-5, saya dh hantar semua DETAILS di FB .. :)

    ReplyDelete
  39. Salam..
    MM pemenang dari link ni..

    http://hip2-horey.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    Valid lagi ke?
    Sorry lambat respond.. Actually, MM balik kampung 10 hari lepas.. Kat kampung takde internet nak check result GA.. Huhu.. Baru jer sampai dari kampung pagi tadi..

    ReplyDelete
  40. Tahniah pada pemenang dan penganjur..

    ReplyDelete
  41. yeah... tahniah kepada pemenang... gua support dari belakang jer... heheheheh peace... rejeki raya...

    ReplyDelete
  42. Salam.. MM dah inbox da no. fon MM.. Alhamdulillah, dapat jadi pemenang tambahan pon syukurlah.. Rezeki bulan Ramadhan.. =)

    ReplyDelete
  43. sila ucap tahniah kepada saya juga ye sebab tak menang ahahahaha..

    anyway TAHNIAH!!! kepada semua yg menang... sonok GA mcmni... baru blh tau sape bernasib malang atau ta ahahahah gurau2 jek....

    Jaaaaa... klu perlukan Sponser untuk next GA mohon bagitau ye... nak sponsor

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...