kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 August 2012

aduhaii laa duit.....


salam 9 syawal dears! korang sibuk beraya lagi ka...? hamboii sakan noo.... dapat jenjalan tak hengat kat sini dah? mai la jenguk jaakechik corner ni sekali sekala... sambil bawak kuih raya ke DUIT RAYA ke... ekekekeke.... skang, jaa pening kepalo dah nie..hukhuk..... tau pasai apo?

fening pasai gaji laa..... lambat! sedih betul. mood nak gi keje terus padam bila ingatkan gaji lambat lagi tp kita ni dah sengkek tahap 4! hahaha... hari tu kemain lagi suka, bila PM kasi bonus! bila dapat gaji awal, senyum meleret tak hengat! skang melongo laaa... duk kelih kalendar, duk hitung hari gaji...ngeeee.....

bila laaa tarikh tu nak muncul nie????? dah la gaji masuk hujung bulan 9, skrg ni bulan 8 pon tak abih lagi..adoii la... sabar jer laaahhhh..... sedih ! sedih ! nasib baik dah berrr...laki, kalo tak mahunya wat muka tatau malu, mintak kat mak.... ishhkkk.... wat malu jerr... tua2 bangka duk mintak2 lagi. kasi penampor baru tau! huhu....

 cuti 4 hari, sudah berakhir hari ni, esok dah masuk ofis cam biasa dah..huhu....


7 comments:

  1. aish..xpe mintak jer kat husband..hehe

    ReplyDelete
  2. alohai..lambat lagi nak gajikan..
    tapi xpelah jaa..masa skarang pejam celik je..

    ReplyDelete
  3. Hehe, gaji masuk awal pon susah.. Masuk lambat laaaagi susah :D

    ReplyDelete
  4. huhuhuhu. sabor jelah kan. kering kontang jugak ni.

    ReplyDelete
  5. tq sayang rajin melawat. sembuh dah ni, suara je takde. mood pun tak sembuh2 lagi. hehe..

    alah org ada cik abe, apa ade hal. cam cik na ni mintak kat abah je. hehe..

    ReplyDelete
  6. aik..lain lak muka jaa kali ni...nmpk kurus sikit...hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...