kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 August 2012

badminton di bulan ramadhan



salam dears. kalo dalam entry INI dulu jaa citer pasal my en.suami buang tebiat main futsal. kali nih dia buang tebiat main badminton pulak. ni pon gara-gara di ajak oleh budak2 customer jugak. 
hobi baru semenjak ramadhan!

kalo futsal hari tu dia kondem awal. just bertahan 15 minit jer. tapi kali nie dia layan sampai habis. diorang booking court selama 2 jam, 10-12mlm. memang puas hati dia main 6 game kalo tak silap jaa! aduii... esok-esok... nak main apa lagi? silap2 ping pong pulak! hrmmm kalo main bowling kan best? boleh jaa layan jugak? tak gitu?


raket tadak, bantai yang orang jer lahh..hehe..

p/s : jaa jadi penyokong jer..hehehe....tukang sorak....

10 comments:

  1. Badminton la best. Bowling mahal. Hehe :D

    ReplyDelete
  2. badminton ok la sket kot. jaa ngn fikri pun ikut sekali ke?

    ReplyDelete
  3. Amboi siap ade tukang sorak ni...:-)

    ReplyDelete
  4. pasni msti main tennis plak kn, hikk...

    ReplyDelete
  5. bolinggggggg. lame tak main. hehe. main pun masuk longkang je.

    ReplyDelete
  6. mesti menang sebab ada tukang sorak :)

    ReplyDelete
  7. suka jgk bdminton...

    #pasal eksiden tue, tirah xdop dgr pon....

    ReplyDelete
  8. hari tu futsal . neh badminton . tetap jugak nmpk hbby jaa e yg main . hahaha .

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...