kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 August 2012

bersama redbull di the store


salam dears. jaa dalam mood cuti raya cuti rehat lagi skang ni, tapi hari2 sibuk ngan kenduri kawin kawan2....hari ni pun ada 2 majlis...satu di kota bharu dan 1 di gunong (tu pon nak citer eh?) hukhuk.... tapi ada satu citer disebalik makan kenduri hari ni. 


sebelom ke majlis kenduri tadi, jaa singgah di The Store KB beli hadiah utk pengantin, pastu tengok ada redbull buat sale dan siap ada game lagi. syaratnya, just beli 6 tin redbull berharga RM11.99 pastu, terus boleh join game tuh....

ni ler game nya!

katanya kat kertas kaler kuning tu berisi 'something' maybe hadiah berupa snek, air redbull dan maybe duit raya (cash) bernilai RM1, RM5, RM10 dan RM100. entah betul entahkan tidak wallahualam. tapi jaa memaksa rela berkeras suruh my en.suami join jugak utk try nasib! hehe.....

meh kita tengok gaya 'otai' main game..hikhik...

v

v

v

v

....SATU....
 
 

v

v

v

v

 ....DUA....


v

v

v

v

....TIGA....
 

hahahaha...dengan susah payah my en.suami duk tangkap kertas kecik2 yg berterbangan kat dalam tuh. cam budak2 pon ado lagaknya...hehehe....si fikri pulak syok jer duk tengok dari luar! <--- fikri beri semangat! ingat dapat banyak, tapi 5 keping jer dapat. tak hebat lah! rugi aii tak masuk sendiri...hukhuk!

hek..eleh...siket tu jer dapat....wat letih jer....haha....
nak tau apa yang dapat?

v

v

v

v

....tadaaaa.....

 
2 henggit jer ponn....muehehe....


p/s : kalo dapat RM100 tu kan best? tapi korang rasa betul2 ado ke???

12 comments:

  1. ade ke 100..? tah2 semua rm1...hihi..
    apa2pun rezeki jgn di tolak.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahaaa, oke lah tu rm2... caye2, hehe

    ReplyDelete
  3. eh eh ,,kebetulan sy pun pegi jugak the store tp xjoin pun ..lalu tepi dan tgk jek ..hehe

    ReplyDelete
  4. haha..dapat jajan pon jadi la..hehe..

    tak pernah lagi jumpa game mcm ni..kalau ad,nak try gak..hehe

    ReplyDelete
  5. wah, best tu.. hehe fikri dpt duit raya 2hinggit :)
    ~slmt hari raya kak jaa,

    ReplyDelete
  6. sempoi...kena bawak jala br dpat byk
    :p








    ReplyDelete
  7. haha. rugi sis jaa x join. xpe2. rezeki tu. muehehe :D

    ReplyDelete
  8. main game ni mmg susah nk dapat byk, erkk...

    ReplyDelete
  9. kire untung dah ni. hehe. kurang² dptla juge kan. ;)

    ReplyDelete
  10. xpenah main game nie sbb malu....tgk jelah...hihi

    ReplyDelete
  11. awat jaa je tak masuk. mesti lg banyak dpt. hehe..
    tu pun da banyak. fikri mesti suka nie.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...