kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 August 2012

contest aidilfitri : blog saya biasa-biasa je tapi cool!



http://4.bp.blogspot.com/-z_Dv33Tu8_Y/UB7r7HOFsBI/AAAAAAAABew/fyW5svc_HYM/s320/Merah%5B1%5D.png


salam dears! hari ni, jaa free sangat2.... plus lagi hati tengah gembiro! so, dengan senang hati jaa rasa nak join contest cik si pipi merah! 

cik si pipi merah dah penah ajak dulu, tapi time tu jaa tak berkesempatan nak join. so, bila terjah je ke blog dia, jaa terus jer join. korang pon kalo nak join, jemput  klik banner comeyy dan cool tu yer..

salah satu syarat contest ialah : mesti letak satu link entry yg terbaik!

memandangkan jaa pon baru dlm dunia blog, memang takdak entry yg betul2 best lagi, yang merepek, merapu, meraban tu ado laaa.....ngeee... tapi jaa nak letak gak satu sebagai melengkapkan syarat. jaa letak entry yg latest :


untuk contest kali ni jaa nak tagged geng blogger kelate : tirah zairi , cik rongoks dan  mee supergirl. sorry yer aii tag korang. ada masa sudi2 ler join yer my sayang, darling, intan payung!


p/s : eh, blog jaakechik corner ni layak tak duk dalam kategori 'COOL' tuuu...? huhu...

9 comments:

  1. semestinya layak, blog ni mmg cool..:)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen Jaa..
    selamat hari raya jugak =)

    ReplyDelete
  3. tengs tag tirah...I'Allah join...hihi

    ReplyDelete
  4. syukran ja ^_^ sebab join! mana tahu ada rezeki ja.. insya allah..

    ReplyDelete
  5. http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    first contest dri chot..feel free to join n support me yer..tq..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...