kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 August 2012

fikri nak adik??


fikri : " comeyyy nye baby pet pet nie.....cute jer.... "
fikri : " cucuk idong dia siket! "  <---- guna tgn kiri!
fikri : " iskhh...tak puas hati ni, guna tgn kanan pulak lah! " hehehe.

hehehhee...sila ler tengok my fikri tuh! tertipu ngn pet pet! dia ingatkan baby betul kot! sekarang dah notti tau. pantang tengok baby, mesti di buli punya lah! korek mata la, cucuk idong la, tonyoh muka orang laa... very notti! ikut perangai si mama bapak  ler tewww....huhu....

gambar ni masa jaa beli pampers 2 hari lepas. jaa sandar ler kat pintu tu dulu, pastu laju jer dia merangkak gi kat baby pet pet tuh! hehehe. kalo ada adik nanti....camana ler??


p/s : jom terjah blogger --> si cantik manis ini nanti boleh polo mollow... :)

14 comments:

  1. bukan fikri je teruja tengok baby kat pampers tu..
    ita pun suke tengok,...comel giler...

    ReplyDelete
  2. alolo fikri,,,gambar baby pon geram tu..haha...bile nak dapat adik baru ye fikri..hihi

    ReplyDelete
  3. Kalau fikri ada adik, mesti dia sayang adik dia. :)

    ReplyDelete
  4. berkias nak mtk adik lettew..akak kena paham..so,bila lagi nak menambah? hehehe

    ReplyDelete
  5. hihiih..tunggulah next year mana tahu dapat adik baru..hiihihi

    ReplyDelete
  6. fikri dah bagi hint tu jaa. cepat2 ler. hihi.. dia boring kot main sensorang, nak kawan le tu. ;)

    ReplyDelete
  7. mestilah syok bila ada adik.. boleh ada kawan nk main =)
    salam merdeka kak jaa

    ReplyDelete
  8. ololo .. ditonyehnye die guna tangan kiri.. yeckkk . haha ..
    bg la bebyy dekat fikri tu jaa oii .. hehe

    ReplyDelete
  9. hehe. fikri pon nk geng jugak. apelagi sis jaa. hehehe ^^

    ReplyDelete
  10. wahhh, awal sgt tu nak adikk. :) tp kalau da rezeki, alhamdulilah, kak.

    ReplyDelete
  11. hehe. body language namenye tu. ye dah tu kot. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...