kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 August 2012

futsal di bulan ramadhan


Salam dears. malam sabtu lepas, my en.suami sudah buang tebiat. Tak penah-penah nya sebelom ni gi main futsal tapi ramadhan kali ni. Dia boleh layan pulak.

Rumah jaa kan buka cc, so, ramai ler budak-budak duk lepak tetiap malam. Pastu ada la geng regular customer ni, sibuk duk discuss nak main futsal. pastu sesekali duk bodek my en.suami join diorang main jugak laa.


Setelah berkali-kali diajak,last-last cair cam air batu jer dia bila dibodek. Pukul 10 malam diorang booking  court di futsal 1 malaysia di kg. cabang empat bayaran murah jer. RM20 sejam. Tapii..jaa ingat kan court 1 malaysia ni free jer..rupanya berbayor jugak.. ngee… (masuk toilet pon 50sen skrg ni weiii)


Diorang booking untuk sejam. Tapi my en.suami main untuk 15 minit pertama jer. pastu terus kondem! Hahahhaaa…. Semput katanya, lenguh kaki la,tak larat la, macam-macam alasan! last2 tersadai jer di tepi pagar, duk teguk air memanjang!

pemain paling teruk malam tuh! hik..hik...

20 comments:

  1. hahaa~ kelakar > jaa ikut sama ke tgop ?? hehe =)

    ReplyDelete
  2. tandas kat Low yatlevel bawah rm1 sekali masuk

    hehehehe

    ReplyDelete
  3. suami je? jaa xjoin skali? haha . sedap duk kato ko hubby dio kondem . dio jong tgk jah . wkwkwkwkwk .

    bulehh .. add fb mee . http://www.facebook.com/lufmeenomie

    ReplyDelete
  4. adik sy klau balik kg suka sgt layan futsal ni tgh2 mlm ^^

    ReplyDelete
  5. dah jaa tak jadi pompom girl. mana la dia semangat nak main. huhu..

    ReplyDelete
  6. oklah 15 minit, kalau xsmpai lima minit baru noleh cop pemain teruk..hihih.

    betul ke nak alamat ni..? susah2kan jaa je..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Hahaha , bulan ramadhan main futsall , boleh jadi sekeping perut tuu , bhahahaha:))

    ReplyDelete
  8. laa.. kak jaa xmain skali ke? hehe.. ke jadi pong pong girl je?

    ReplyDelete
  9. samelah dgn si dia. suka sgt sukan ni. futsal, badminton, ping pong, ape lagi die main ehhh. ;)

    ReplyDelete
  10. biasa la kan,,lelaki,,nape jaa x main sekali..mane tu ade bakat terpendam..hihihi

    ReplyDelete
  11. ok la tu mlm2.. kalo siang2 pelik juga.. haha...deqla dah emel.. :)

    ReplyDelete
  12. saje je tu xmo tunjuk skill... hee xD

    ReplyDelete
  13. Takpa2 bulan posa pun kena jaga stamina.... Awat Jaa tak angkat geng join sekali...

    ReplyDelete
  14. memang akan cerdas dan bertenaga ..;)

    ReplyDelete
  15. dah lama tinggal arena futsal nih... ada 7-8 tahun sejak dpt anak pertama... rasa nak main semula satu hari nanti... best tu...
    lagipun sekrang ni byk court 1 Malaysia... murah sikit..

    ReplyDelete
  16. e'in pun selalu teman bf main futsal.. :)

    ReplyDelete
  17. waahh .. nak sihatkan badan agaknya . bagus la hubby kak jaa :) walopun buang tebiat .

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...