kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 August 2012

istimewa lebaran 2012


pose istimewa lebaran 2012

assalamualaikum.... selamat hari raya buat semua pengunjung blog jaakechik corner! semoga sihat belaka. seperti yang jaa bagitahu dulu, raya tahun ni paling happy sebab kami dapat raya bertiga bersama fikri! so, memang sonok!

plus lagi bila tahun ni turn kita pulak collect duit raya anak. hehe. best betul! hahahaha.. melampau kan? btw, memang meriah laa.... cerita pasal raya, tak best pulak kalo tak selitkan juadah raya kan? memandangkan tahun ini, jaa tido di rumah mak jaa di malam raya, so, jaa sempat jugak tolong mak jaa buat juadah siket2.

antara juadah pertama raya di wakaf bharu!

antaranya utama nya nasi puteh bersama, lauk pauk goreng. menu tambahan pulak adalah roti jala cicah gulai ayam...hrmm....memang sedappp.... pendek kata, seharian duk menghadap roti jala tanpa jemu lah kitorang semua......hikhik...

juadah penuh meja!

pukul 1 tgh hari baru kitorang bertolak ke rumah mertua jaa di gunong. kat sana pun meriah jugak. utk cerita dan gambar lain kita tunggu di lain entry ya..hehehhee.... btw, selamat hari raya uintuk semua.... raya ke-4 dan ke-5 jaa dah keje dah... tapi raya ke-6 hingga raya ke-9 jaa bercuti panjang....nak kemana yer??


" selamat hari raya aidilfitri buat semua! "


15 comments:

  1. lamanye cuit...sonoknye...selamat hari raya jaa

    ReplyDelete
  2. comelnyee tiga beranak tu raya 1st time tahun ni . hehhe

    selamat hari raya kak jaa :)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  4. haha takpe la mak bapak collect duit raye anak biase la tu.bebudak tak reti pegang duet..haha

    ReplyDelete
  5. kak jaa cantik, baby pun comel, sweet je bertiga.. hehe..

    ReplyDelete
  6. walaweh...roti jala pun ada tu.. terbaekkk...

    selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  7. terliur tengok hidangan...lagi2 roti jala...lama siut dah tak makan...mengidam..hehe

    ReplyDelete
  8. SIS .. BEST OO TGOK JUADAH TU .. TERLELEH AIR LIUR TU .. (eh eh .. tipu je.. air liur xsempat nak kluar da sapu .. haha) ...

    SIS .. UNTONG LER DPT KUMPUL DUIT RAYE ANAK .. EKEKE ..

    ReplyDelete
  9. wah.. da updte gmbr raya.. bestnye

    ReplyDelete
  10. wah..byknya makanan..
    selamat hari raya ja.. maaf lambat terjah ke sini..

    ReplyDelete
  11. slmt berayaaaaaaa. hee. maaf zahir batin ye. ;)

    ReplyDelete
  12. tak aci nya cik na tak dapat mkn semua tu. jaa taj nak buat open house ke? hihi..

    cantik satu family, hitam menawan.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...