kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 August 2012

mood ke laut!


Salam nuzul Al-Quran! Kembang kuncup jer jaa sejak dua menjak ni kan? kejap ado, kejap takdo! Mood kali nie, betul-betul ke laut! Ke bulan dan ke bintang! (Sedikit over disitu!)
2 hari tak bersiaran sebab my MIL datang sini 2 hari. datang tgk cucu dan berbuka sama2 kami. so, jaa kena ler cuti beronline . (alasan!) tak sempat nak nengok blog, plus pulak since bulan posa ni, idea nak wat entry pon melayang bak layang-layang. Hehe. tetiba rasa nak bermadah!
Eh, korang tahun nie, dah buat beli biskut raya ke? tahun nie, jaa beli biskut cap tunjuk2 jer, cam tahun yang lepas-lepas jugak, tadak perubahan. Cuma maybe akan buat mini popia simpul seminggu belom raya nanti. Mudah dan sedapp…yg penting J.I.M.A.T !! hehehhe….
pada blogger yg selalu singgah jaakechik corner jaa nak ucap beribu2 tengkiu!
hari ni jaa keje.insyaALLAH ada masa free malam ni jaa jengok blog korang okeh.


15 comments:

  1. lama x update.. asik2 komen entri sama jek deqla ni..haha... deqla pun biskut raya tunjuk2 jek.. x berkesempatan la dear.. lain la full housewife kan..huhu.. owh yer, deqla nk emel jaa bole? nk send ciri2 header yg deqla nk tu..topup mak dah dpt tau.. :)

    ReplyDelete
  2. xbuat pun biskut pun dila ry ni...mls punye psal..hihi

    ReplyDelete
  3. shu baru siap 1 jenis biskut. tat nenas. hikhik. tahun ni rajin nk buat :D

    ReplyDelete
  4. popia simpul !! hehe~ wajib ada tiap kali hari raya > faveret @__@ ,he3

    ReplyDelete
  5. asal mood ke laut ?? naik lahh darat nihhh .. ore xduduk laot ..

    ReplyDelete
  6. salam Nuzul Quran Jaa...

    Saya punye mood pon ke laut sudah ni...huhuuu

    ReplyDelete
  7. timbul akhirnya. oo patutla bz, MIL ada eh. huhu..
    selamat bekerja jaa. :)

    ReplyDelete
  8. Salam Nuzul Quran jaa :) fiza pun main tunjuk je biskut :p

    ReplyDelete
  9. cik na buat biskut sendiri. sbb mak suruh. huhu..

    ReplyDelete
  10. samalah jaa.. nur pun dah kelaut jugak ni.. jenuh nak balik ke darat, tapi tak jumpa haluan..hihih

    ReplyDelete
  11. a'ah..bln posa nih,idea nk update blog tak tahu ilang ke mna2..hehe. sma cm cik eyra :)

    ReplyDelete
  12. rasenye kueh tunjuk jugak tahun ni. tgn dh keras nak buat sdiri. hehe.

    ReplyDelete
  13. family zz x prnh beli kuih raya.. mmg every year wajib buat la.. ayah zz dia x suka kuih beli.. hehe

    ReplyDelete
  14. sme la..mood ke laut hindi semenjak dua menjak ni..hehe..kuih raya pun sme je kak jaa,,tunjuk2 je,,hikhik,,

    ReplyDelete
  15. tirah bru nk update bloglist...blog jaa ada jgk...xsempat buat..ni bru ada mse...hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...