kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 August 2012

raya tahun ni paling happy!

salam dears. raya just tinggal beberapa hari saja lagi kan? mesti skang semua tengah sibuk duk pikir pasal serba RAYA nih. baju raya, duit raya, langsir raya, kuih raya, serba raya lah! yang si kaya raya tu mesti best kan? tak perlu pikir apa2. sedia duit terus dapat apa saja. yang kurang 'kaya' ni pulak yang poning duk pikir macam2. kengkadang naik risau sebab budget raya dah lariii kan? huhu.... sabar je lahhh.....

 kenangan raya di rumah mak jaa 2 tahun lepas (2010)
 kenangan raya di rumah my MIL pulok

btw, tengah elok duk pikir pasal raya, terus terpandang beberapa pic raya yang lepas2 ohh.... cepatnya masa berlalu.... tupp..tupp...nak raya pulak dah.... masuk tahun ni dah masuk kali ke-5 jaa beraya bersama my en.suami! huihhh...dah lama aii kawin? cam tak caya jee... hikhik...

kenangan raya tahun 2011..pregnant 7 bulan!

kalo raya tahun lepas jaa beraya dengan perut memboyot 7 bulan. tapi...kali ni i'm so happyyy.....sebab dapat beraya bertiga ngn anak sendiri! hehe. suka sangat. sebab dah ada anak kan? suasana kali ni maybe lain siket. sebab biasanya bergambar berdua jer di pagi raya. kali ni dah ada penyeri di tengah antara kami. takde ler kena perli cam tahun lepas2 lagi...ngee...


p/s : selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin untuk semua!!


24 comments:

  1. selamat hari raya jaa..thn lepas tema hijo..thn nie tema apa lak..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zahir batin..jgn lupa kasi uit raya..ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  3. meriah la raya tahun ni kan... mesti 3 beranak ni pakai baju soedondon kan....

    ReplyDelete
  4. bestnye nampak!meriahh.family ramai.jelesss

    ReplyDelete
  5. hehe...hepinyer la kan beraya sekali gan en hasben dgn si kecik sekali. ...

    ReplyDelete
  6. hihihi..best la dapat sambut raya dgn suami dan baby ^^

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak raya ye jaa. seronok la raya dah ada fikri. tambah meriah.

    ReplyDelete
  8. jaa...taun nie tema wrna gapo? hehehe

    #rezeki anak taun ni#

    ReplyDelete
  9. hai jaa...memang sonok kan beraya bile ada anak sendiri...best sangat...saya masuk ni dah 3 tahun beraya dengan anak..:)

    ReplyDelete
  10. selamat berhari raya buat kak jaa dan fmily...

    ReplyDelete
  11. Sweetnye pic yg last tu, 7bln pun perut comel je!
    Raye bertig dgn ank mmg seronok!! :-)

    ReplyDelete
  12. syok kan bila ada org di sisi.. baby entah bila la ;(
    akak kesian la kat kita ni.. hehehe
    ~selamat hari raya jgk utk kak jaa & keluarga

    ReplyDelete
  13. besarnya family diaa! hepy selalu yaaa! :)

    ReplyDelete
  14. pic last tu mcm kapel tgh bercinta zman skolah, hikk...

    ReplyDelete
  15. syoknye meriah.. zz dh lme kot x kumpul mcm tu.. kecik2 ade la.. huhu.. slmt hri raya kak

    ReplyDelete
  16. bestnye berkumpul ramai2, xsbr nk balik.hehe

    ReplyDelete
  17. wah,,memang seronok la,,ditambah dengan si comel..haha...selamat hari raya..=)

    ReplyDelete
  18. meriahnya family jaa :) best la time rayakn :) hehe

    ReplyDelete
  19. amboii , comelnye kak jaa . seronok nye dah raya bertiga . uhuu , dah lima tahun kawen noh . hihihi

    *Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :)

    ReplyDelete
  20. seronoknya tengok..untuk tahun ni, mood nur mmg eklaut sikit..huhuhuhu..

    salam lebaran jaa...

    ReplyDelete
  21. mesti tahun ni lagi meriah and pics pun lagi berseri sbb ada dak fikri yg cute tu kan :-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...