kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 August 2012

selamat hari raya


assalamualaikum...


selamat hari raya aidilfitri untuk semua!!
dengan ingatan tulus ikhlas maaf zahir dan batin
dari jaakechik corner dan keluarga....


with love,
jaakechik!

20 comments:

  1. Selamat hari raya maaf zahir dan batin . Semoga gembira sampai ke akhirat ^_^

    http://rochelleliong.blogspot.com/2012/08/esok-dah-raya-kan.html

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya jugak kak..maaf zhir dn batin :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

    Jom Baca/Komen :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  4. selamat hari raye kak jaa ! maaf zahir batin dari mimi n family :)

    ReplyDelete
  5. selamat hr rya jaa...mai umah deh...hihi

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya kak..
    maaf zahiir dan batin..
    mintak maaf kalau farah ade buat salah silap yg buat akak terase or saket hati..
    fisrt time beraye as a blogger nie.. excited ..hee~~

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya jaa :) maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya maaf zahir dan batin kak ja'a :)

    ReplyDelete
  9. tanya sket, cmna nak buat gambar yang bole resize tu aa kak?

    ReplyDelete
  10. slmt hari raya. maaf zahir batin. lame betul tak singgah sini. sori ye. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...