kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 September 2012

adoii...geramnya!


salam dears....sihat ker semua? hope sihat lah yer... risau lak rasa, sebab sekarang ni kat tempat jaa asyik hujan jer tau... petang jer hujan...hujan jer petang...keh..keh...

fikri pon dah mula2 ada batuk-batuk sikit dah.... maknya sibuk sgt kekdahnya, gitu lerr.... sampai lupa nak kasi fikri makan scott emulsion last week. thats why batuk sempat hinggap kat dia kot. hrmmm...

ni pon menaip ngn pantas giler. so, kalo ayat aii tunggang langgang tu so sorry la yer. aii nak cepat seyh. sebab jap lagi ada kelas sidang video (pjj) pukul 9 jap lagi di USM.

my en.suami pulak menggatal nak ikut. huh, cemburu ler tew...ekeke. tapi tak laaa. my hubby bukan jenis cenggitu. eii jgn tak tahu malam ni kan ada bola. The Red Warriors vs Arbil. eh, korang pon tau eh...?? cheiitt wat penat jer aii dok explained...

eh, baru perasan entry ni macam lari tajuk jer kan... hua..hua..hua... okey straight to the point jer la kan. jaa just nak tunjuk gambar2 my son jer... jom layann....


hah...tengok gigih kan anak jantan aii 'menyusun' novel
hari-hari ni ler keje dia. jenuh dilarang
dia buat dunno jerkk..langsung tak makan saman
hari2 macam gini..mau nya maknya pengsan tiap hari


 puas berdiri, tercongok pulak
siap duk atas novel lagi tu, adoii la, notti betul (anak saper la tuu,kan?)
since dah masuk 11 bulan mengemas jer dia
pengasuh pun dah mula mengadu si fikri makin notti
suka main kain baju yang dah dilipat dlm raga ke dlm lemari ke
pastu pantang tgk kertas or surat khabar, melaju jer dia gi amik and koyakkan
ermm..terok betul! sian kat pengasuh dia.


setiap kali mengemas...ni ler hasil yang dapat
K.R.E.A.T.I.F kan? T__T
sedih bila novel tersayang dah mula merosak
sebelom ni elok jer tersusun di rak tuu...
sabar jer lahhh!
bukan orang lain pon...anak aku jugak... : P
>__<



p/s : jom tengok --> gaya tido fikri (masa kecik dulu-dulu!)



suka? LIKE laaa...

27 comments:

  1. rajinnya fikri. meh kemas umah acik lak. hehe..

    lain kali beli almari yang ada pintu. baru la fikri tu tak mengemas selalu. ;)

    ReplyDelete
  2. hahahha comel lak dak tuuuuuuuuuuuuu...

    ReplyDelete
  3. budak2 bila makin membesar ni lah kje dia...

    comel sangat2,,....

    ReplyDelete
  4. HAHAA . Aloloo serious comel larh :D
    Rajen tolong mama kemas buku ehh :)

    ReplyDelete
  5. rajin org bujang ni mengemas ye.. hehe

    ReplyDelete
  6. sabar jea la.nak buat mcm mana yea.anak..ehehe
    kena simpan novel jauh2 agaknya.jgn bg dia nampak dah

    ReplyDelete
  7. eh... nvel m.a.i.d... ayu bru je abis baca...
    go..go.. fikri.. truskn usaha mu nak... hahaha

    ReplyDelete
  8. bakal jd ulut buku ni..bukan ulat bulu k,,haaha

    ReplyDelete
  9. fuyoo..banyaknye novel..hee

    saba jela ye..hikk

    ReplyDelete
  10. alolo tomeiinya :)

    byk nye novel akak , nak pinjam boleh ??

    ReplyDelete
  11. alolololo..dia gak nak tolong ibu ye.. :)
    jaa...nur datang ni.. :)

    ReplyDelete
  12. wah, rajinye hero akak tu =)
    aktif betul dia ye :)
    besar ni nanti mesti semart, bijak ni

    ReplyDelete
  13. ooo akak sambung pjj kt usm erk?ok x,ingt thun dpn nk smbung situ jgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup jaa daftar julai lepas. jemput la wat pjj ngn usm jugak ayu....yuran dia pon murah jer...heeee

      Delete
  14. aloo tomeynya dia..bam bam sgt..eii geram,sbr ye maknya,ank tgh nk mbesar cm gitu lah..hahah (macam kite ni bpglmn sgtkan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe....tgh sabar la ni...tu yg biarkan saje dia hancurkan novel tercinta aii tu..hukhuk...

      Delete
  15. comeeellll... hehehe.. anak2 buah pon macam tu jugak. ishk2..

    ReplyDelete
  16. byknyeeeeeeee novel. nak pinjammmmmmmm. hehe.

    ReplyDelete
  17. sis..comeinyaaaaa..baby sis...,geram la nina tengok..,mai nina jaga la..hihihi..:)

    ReplyDelete
  18. amboiii..kemain rajinnya dia..hehehe...semoga dia cepat sihat n kuat..:)

    ReplyDelete
  19. haha
    kemas jgn x kemas ;p
    nk tunjuk rajin pnya pasal kan
    abis la novel mak dia :)

    ReplyDelete
  20. hehee..ank baru nk ade prgai biasa la jaaa hehee :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...