kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 September 2012

anak buah en. suami

salam dears.
di hari jumaat ni, suka betul kalau kebetulan ngan hari off (cuti)
boleh balik kampung mertua di gunong, boleh masak makan best2
tapi sayang hari ni my en.suami tukar plan takmo balik ke gunong
katanya sebab last week baru jer balik 
huhu...sabar jer laa...


ni gambar yang di snap oleh my en.suami last friday....
semua pakat balik, coz my MIL tak sihat
demam rindu anak2nya yg lama tak balik after raya kot...
hehe. so bila sume balik, dapat ler bkumpul


dalam ramai2 tu sorang jer anak sedara belah suami yang takdo
iaitu anak sedara yg sulong, Kakak 
dia skang ni tgh belajar di Poli Merlimau Kedah
cer kira ramai tak?
hehhehee....



p/s : gambar burok sgt, henset cikai biasa laa....ngeeee....


19 comments:

  1. Replies
    1. berderet kan..hehe.... paling tua umur 20. heheee

      Delete
  2. ramainya anak sedara deqla. tak terkira. sesekali berkumpul mesti meriah kan + pening nak layan anak buah. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey meriah la chic na! gegey riuh, kalah sure heboh! hehehehe

      p/s : nape tetiba kluar nama deqla? ekekeke

      Delete
  3. fuyooooooo rramai tu..meriahhh sungguh!

    ReplyDelete
  4. ramainya.. dr berapa buah family ni..? best klu ada family besar.. bila b'kumpul riuh rendah rumah kan..?!

    ReplyDelete
  5. wah ramainya... tp seronok gak kan :-)

    ReplyDelete
  6. Fuhhh! Ramai ni kaum kerabat. Tyme raya mesti meriah ni kan? Btw, Gunong tu katne?

    ReplyDelete
  7. ramainya!! mesti meriah dengan kerenah masing2 kan. jeles tengok orang yang dah ada anak saudara, sebab saya sendiri takde lagi... huhu :)

    ReplyDelete
  8. 1 2 3 4 5....n eh eh,ramainya anak buah.nak sorang ! :D

    ReplyDelete
  9. mmg best anak sedara ramai, meriah! hehe..

    ReplyDelete
  10. ramainya!
    meriah.
    tok bosan la kalo kelik kg.

    ReplyDelete
  11. ramai2 cmni bila bkumpul best kan. riuh je rumah. hehe

    ReplyDelete
  12. meriahnya kalu ada keluarga besar..

    ReplyDelete
  13. meriahnya ramai kanak2.. mesti riuh dengan suara depa. heheh.. seronok..

    ReplyDelete
  14. saya adelah anak sedara sulung kpd mak² sedara saye. hehe. yg lain sume kecik kecik. ;)

    ReplyDelete
  15. meriahhhhh kalau ramai ni. mcm mcm ragam pun ade ade kan. hehe.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...