kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 September 2012

awek kelate!


 hai...peeeps!
jom berkenalan dengan dua si cantik manis ini
keduanya blogger baru dari kelantan <---  terfeeling otai jap!
jaa pon baru jumpa link diorang
jom terjah, nanti buleyy pollo mollow!




 [Image3077.jpg]




 p/s : jgn lupa inform, korang dtg dari blog jaa tauu...ekekkeke..

30 comments:

  1. wahh kena inform erk? betul2 otai ni..hikhik..ok terjahhhhh

    ReplyDelete
  2. tq k.jaa come!! sama2 folow molow..
    :)

    ReplyDelete
  3. teringat karoot komedia ep 11.. huhu.. kawe asa bunohe.. kawe nok oyak cket. demo loni xsupo mulo hahaha~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok alohhh la..kawe pun ore qelate jgok..namo ambo khairul fahmi che amboi amboi amboi...haha

      Delete
    2. hehehehe...kan sedap kalu deyy jup[o samo kelate...buleh v parokk siket ayat! haha

      Delete
  4. waa.. bestnya.. jmpa rakan blog senegeri :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tengkiu yer cik nuir..u'olls sume mmg sporting!

      Delete
  6. buleh wat gath bloger klate nih kalu ramai lagi .. hehe

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tengkiu yer..hehe...sape comel diorang ke jaa? ekekekkee

      Delete
  8. nanti kalu pi sana melekat jodoh cemana? huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo melekat jadik org sini ler..heheh

      Delete
  9. saya pon blogger dari kelate jugop.huhu

    ReplyDelete
  10. olos la.. terharunyerr.. mekasih la tlg promote blog x seberapa ni.. i lapp u lah... ;-)

    ReplyDelete
  11. awek negeri sembilan bila plak?? hihi

    ReplyDelete
  12. wah awek kelantan gitu...nanti saya terjah ye...:)

    ReplyDelete
  13. wow. cun mcm tuan promote jugak. hee.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...