kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 September 2012

bersama followers ke-1155

Assalamualaikum!

selamat berhujung minggu untuk semua. hari ni jaa takmo cakap byk, just nak share ngn korang pasal ini ---> followers ke-1155. nombor yg comey kan? (jgn korang tikam ekor pulak yek!) ekceli nombor ni tak kiut mana ponnn....tapi sajer jer tergatal tgn nak printscreen. tapi yang penting, sebab dia ore kelate! tengkiu yer follow jaa...jaa sukooo...hehe!. 


jom ramai-ramai gi ke blog ----> mr. pilot  
nanti buleyy polo mollow


yang jaa tau, dia seorang PILOT. rasanya belom kawin kot, haha. jaa tak konfem jugak. ngeee... sudah ramai ler jaa jumpa geng blogger kelate. cer tgk di 'bloglist blogger kelate' jaa kat side bar tuh...dah berderet tau... kalo wat gathering mesti seronok kan?


p/s : sudah terjah. jgn lupa mention dtg dari blog jaa tau..ekekeke....


11 comments:

  1. cun gak no tu. mcm plat no bas mutiara je. hehe..

    linknya xde pun jaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cam plat bas mutiara eh..haha... kebetulan kot! jaa lupa letak url td laa....huhu...

      Delete
  2. lol,putar sana sini,orang sama jugak yang jumpa!haha incik pilot ek,macam kenal.erk x,mmg kenal!hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. dunia kita kecik aje kan..mana2 pon akan jumpa sesama kita gak...heee

      Delete
  3. single ek? yes,leh masuk jarum..hehe

    ReplyDelete
  4. wahh,besnya..dh rmai follow jaa,nk jd macam jaa jgk lah :))

    ReplyDelete
  5. ngumpat ko ambo terrr.

    hehhe.
    gurau jah.
    timo kasih.

    sayo baru habis training :).

    wan ado letak jugok JAA dale bloglist.
    ada satu blog untuk bloglist ambo.

    syazwanbloglist.com.

    ReplyDelete
  6. dah byk dah tu follower.moga lagi bertambah la nnt

    ReplyDelete
  7. nak buh jugak lah bloglist blogger tranung. hehe.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...